ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Οι Έλληνες celebs με τους περισσότερους fake followers στο Instagram!

Ποιοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας;

newsroom must

Οι διάσημοι Έλληνες και αυτοί που ονομάζουμε influencers έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων τις τελευταίες μέρες ως προς το τι κάνουν, γιατί θεωρούνται influencers και πόσος κόσμος τους ακολουθεί. Στην Ελλάδα ξέρουμε αρκετούς που έχουν την δύναμη να επιρρεάζουν τον κόσμο, είτε πρόκειται για πρόσωπα της τηλεόρασης, της μουσικής ή ακόμα και Instagrammers που μετρούν χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. 

Σύμφωνα με την έρευνα του Tech Gear, μεγάλα ποσοστά των ακολούθων πολλών προσώπων είναι ψεύτικα ή ύποπτα προφίλ. Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην πρώτη θέση με το 36.30% των 908.200 χιλιάδων ακολούθων της παρουσιάζεται να αποτελείται από ύποπτα προφίλ. Ακολουθεί ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες followers και ποσοστό 33.80% και η Ελένη Φουρέιρα με τον ίδιο αριθμό ακολούθων και 24.60%. Η λίστα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ακόμα πρόσωπα όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Μενεγάκη, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν σημαίνει πως ο κάθε influencer έχει αγοράσει ψεύτικους followers αφού τα bots, τα κενά προφίλ και οι ανενεργοί λογαριασμοί ακολουθούν συχνά κόσμο ανεξαρτήτως της φήμης ή της δημοτικότητάς του. 

Δείτε τη λίστα. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS