ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Γιατί ο Leonardo DiCaprio παραλίγο να χάσει τον ρόλο του στον «Τιτανικό»

Όλα όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας

Μαρία Σάββα

Ο διάσημος σκηνοθέτης James Cameron σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ Magazine έκανε αρκετές αποκαλύψεις για την ταινία του «Τιτανικού», αναφερόμενος και στην περίοδο των auditions.

Συγκεκριμένα, είπε ότι κατά την διάρκεια της πρόβας που είχε ο DiCaprio με την Winslet ο ηθοποιός αρνήθηκε να διαβάσει κάποια από τα λόγια του. «Ο Di Caprio είχε αρνηθεί να πει κάποια λόγια και να κάνει πρόβα. Τότε του είπα: “Θα τη διαβάσεις αλλιώς δε θα πάρεις τον ρόλο”.», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Ο Cameron θυμήθηκε επίσης και ένα περιστατικό που τον άφησε «άφωνο» όσο αφορά τις θαυμάστριες που είχε ο DiCaprio. «Είχα ένα μίτινγκ με τον Leonardo και τον περίμενα. Τότε συνειδητοποίησα ότι δίπλα μου στέκονται δεκάδες γυναίκες που περίμεναν απλά να τον δουν. Ήταν υστερία!».

«Γύρισε μετά από λίγες μέρες και εγώ είχα στήσει την κάμερα για να κάνουμε μία πρόβα. Εκείνος νόμιζε ότι ήταν ένα ακόμα μίτινγκ για να γνωρίσει την Kate. Δεν ήξερε ότι τον περίμενε πρόβα. Οπότε, είπα “Εντάξει, θα πάμε στο δίπλα δωμάτιο και θα πεις ορισμένα λόγια που θα βιντεοσκοπήσουμε” και τότε εκείνος απάντησε “Όχι δε θα διαβάσω”, τότε γύρισα, του έσφιξα το χέρι και του είπα “Okay! Ευχαριστώ που ήρθες, καλή συνέχεια!”», διηγήθηκε ο σκηνοθέτης κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Ο ίδιος είπε επίσης στον ηθοποιό ότι, «Ετοιμάζω μία τεράστια ταινία που θα μου πάρει δύο χρόνια, οπότε δε θα τη διακινδυνέψω επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάσεις. Οπότε ή θα το διαβάσεις ή δε θα πάρεις τον ρόλο.».

Μετά από την συγκεκριμένη συνέντευξη ο DiCaprio πείστηκε και διάβασε μερικά από τα λόγια του, και έτσι ο James Cameron είπε: «Okay αυτός είναι ο Jack».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση