ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Οι δηλώσεις των παιδιών του πρίγκιπα Φίλιππου: «Η ζωή δεν θα είναι πια ίδια»

Τι είπαν η Άννα, ο Κάρολος, ο Andrew και ο Edward για τον πατέρα τους, πρίγκιπα Φίλιππο.

newsroom must

Τα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου πριν να φύγει από τη ζωή, είχαν φροντίσει να του στείλουν ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Το BBC είχε βιντεοσκοπήσει πριν τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου συνεντεύξεις με τα παιδιά του τον πρίγκιπα Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα Edward και τον πρίγκιπα Andrew, όπου μιλούν για εκείνον σε ένα αφιέρωμα για τη ζωή του.

Ο Κάρολος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη επισκεφτεί την μητέρα του, Ελισάβετ μετά τον θάνατο του Φίλιππου, θυμάται ότι ο πατέρας του τον έμαθε πολλά πράγματα: "Σε έκανε να διαλέγεις τα λόγια σου προσεκτικά. Ήταν πολύ καλός στο να σου δείχνει πώς να κάνεις πράγματα και να σε καθοδηγεί", είπε και συνέχισε λέγοντας πως "η ενέργεια που είχε ήταν εντυπωσιακή. Στο να υποστηρίζει τη μαμά και να το κάνει για πολύ καιρό. Αυτό που έκανε ήταν ένα εκπληκτικό κατόρθωμα".

Ο πρίγκιπας Andrew είπε πως όταν ήταν μικρός, όπως κάθε άλλη οικογένεια της εποχής "οι γονείς σου πήγαιναν στη δουλειά. Αλλά το βράδυ, όπως κάθε άλλη οικογένεια, θα συγκεντρωνόμασταν όλοι μαζί, θα καθόμασταν στον καναπέ σαν ομάδα και θα μας διάβαζε".

Η πριγκίπισσα Άννα θυμάται για τον πατέρα της και δήλωσε "φερόταν σε όλους σαν ξεχωριστές προσωπικότητες και τους έδινε τον σεβασμό που πίστευε ότι άξιζαν σαν άτομα", είπε και τόνισε ότι "θα τον θυμάμαι πάντα ως παρών. Κι ένα άτομο στο οποίο μπορούσες να απευθυνθείς αν είχες πρόβλημα και ήξερες ότι θα σε άκουγε και θα προσπαθούσε να σε βοηθήσει".

Ο πρίγκιπας Edward είπε ότι "ο πατέρας μου ήταν πάντα μια μεγάλη πηγή υποστήριξης, ενθάρρυνσης και καθοδήγησης και ποτέ δεν προσπάθησε να εμποδίσει τις δραστηριότητες που θέλαμε να δοκιμάσουμε αλλά πάντα τις ενθάρρυνε".

Η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας Edward είχαν μιλήσει και στο ITV σε ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμαστεί σε περίπτωση θανάτου του δούκα του Εδιμβούργου. Η πριγκίπισσα Άννα είχε πει ότι χωρίς αυτόν, η ζωή δεν θα είναι ίδια. "Από την οπτική της κοινωνίας, ήταν ικανός στο να συμβαδίζει με τις τεχνολογικές αλλαγές που έχουν μεγάλη επίδραση, αλλά πάνω από όλα δε ήταν για την τεχνολογία, ήταν για τους ανθρώπους".

"Οι γονείς μου είχαν μια φανταστική υποστήριξη ο ένας για τον άλλο σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, τις περιοδείες και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Το να έχεις κάποιος στον οποίο μπορείς να μιλήσεις και να γελάσεις για πράγματα που δεν μπορείς δημοσίως, να μπορείς να μοιραστείς είναι πολύ σημαντικό", είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Edward.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση