ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Oι δηλώσεις της Aniston για τους stars του Hollywood που προκάλεσαν αντιδράσεις

Σχολίασε την τοξική κουλτούρα του διαδικτύου

Η Jennifer Aniston προκάλεσε σάλο στο twitter με τα σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε με τον σταρ της σειράς Pam & Tommy, Sebastian Stan στο Actors on Actors του Variety.

Στη συνέντευξη, οι ηθοποιοί με αφορμή την διαρροή της ερωτικής ταινίας με την Pamela Anderson και τον Tommy Lee το 1995, ξεκίνησαν να συζητούν για την κουλτούρα του διαδικτύου εκείνη την εποχή.

Η Aniston σχολίασε πως έγινε η διαρροή της ταινίας σε μια περίοδο που το Διαδίκτυο άρχισε να επηρεάζει την κοινωνία, τονίζοντας ότι «Ήταν ακριβώς τη στιγμή που το Διαδίκτυο διαμόρφωσε μια νέα κουλτούρα για τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να γίνονται διάσημοι».

«Αυτό το φαινόμενο να γίνονται διάσημοι άνθρωποι επειδή βασικά δεν κάνουν τίποτα και να έχουν αυτές τις απίστευτες καριέρες με ενοχλεί» είπε η ίδια. Και πρόσθεσε: «Και μετά είναι και η φήμη των γυναικών… Εννοώ η Paris Hilton, η Monica Lewinsky… Η Lewinsky είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο με τον τότε Πρόεδρο Bill Clinton το 1998, μετά τη δίχρονη σεξουαλική του σχέση με την 24χρονη ασκούμενη στο Λευκό Οίκο. Από την άλλη, η ιδιωτική σεξουαλική ταινία της Paris Hilton με την ίδια και τον τότε φίλο Rick Salomon η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο το 2004».

Ο Stan απάντησε: «Όταν κοιτάς πίσω στα 90s, βλέπεις πόσα πράγματα έχουν συμβεί σε αυτή τη δεκαετία. Ακόμη και η υπόθεση με τον O.J Simpson. Αυτό το θέμα ήταν στην πραγματικότητα η αρχή των ειδήσεων του 24ώρου».

Το σχόλιό του οδήγησε την J. Aniston να δηλώσει: «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που πήραμε μια μικρή γεύση από τη βιομηχανία πριν γίνει όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα… Πλέον είσαι διάσημος από το TikTok, είσαι διάσημος από το YouTube, είσαι διάσημος από το Instagram. Σχεδόν, όλο αυτό μειώνει τη δουλειά του ηθοποιού».

Οι χρήστες του twitter δεν ”μάσησαν” τα λόγια τους και κατακεραύνωσαν τους ηθοποιούς για τις δηλώσεις τους και κυρίως την Aniston.

Κάποια από τα σχόλια που έκαναν για την ηθοποιό: «Η Jennifer Aniston πρέπει να ηρεμήσει με τις απόψεις της. Ο νεποτισμός της, την οδήγησε στη βιομηχανία και τώρα συνεχίζει να βγάζει 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο από την κυκλοφορία ενός σόου που τελείωσε πριν από δεκαετίες» και ένα άλλο σχόλιο προσθέτει «Είναι τόσο τρελοί που δεν μπορούν να κρατήσουν τον τίτλο της διασημότητας για να παραμείνουν στην elite του Hollywood».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση