ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Το Demi Lovato αποκαλύπτουν την πιθανότητα να γίνει τρανς

Σε νέα συνέντευξή τους.

newsroom must

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που η τραγουδίστρια Demi Lovato, αποκάλυψε μέσα από το podcast της ότι πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary άτομο, ζητώντας από όλους να χρησιμοποιούν τις αντωνυμίες them/their, δηλαδή, το/των όταν απευθύνονται στο πρόσωπό τους, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Πιστεύω ότι αυτό αντιπροσωπεύει την ρευστότητα που νιώθω στην έκφραση του φύλου μου».

Έτσι, οι ίδιοι, μιλώντας για αυτή τους την επιλογή, αναφέρθηκε και στον προηγούμενο αρραβώνα του με τον Max Ehrich, λέγοντας «Κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου χωρίς να χρειαστώ κανένα να με επιβεβαιώνει ή να με κάνει να νιώθω αποδεχτή. Και μόλις είπα αντίο σε αυτή τη σχέση, είπα επίσης αντίο σε όλα εκείνα που με κρατούσαν πίσω από το να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου».

Ωστόσο, το 29χρονο, δεν απέκλεισε την πιθανότητα να αναγνωρίσει στο μέλλον τον εαυτό του ως τρανς ή ως γυναίκα, καθώς δεν είναι κάτι που μποροεί να γνωρίζει από τώρα, λέγοντας «Έχω την αίσθηση πως ποτέ δεν θα γυρίσω πίσω στο να είμαι το ένα ή το άλλο, παρά περισσότερο να είμαι ανοιχτή και ελεύθερη και στο ότι είμαι απλά ένας πολύ ρευστός άνθρωπος και αυτό πηγαίνει με το πώς εκφράζομαι επίσης».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Από την άλλη οι ίδιοι στο ντοκιμαντέρ που ήταν αφιερωμένο στη ζωή τους, πέρα από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του φύλου τους, είχαν αναφερθεί στους εθισμούς τους με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά και στην καταλάθος δόση που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση