ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Οι celebrities που κατέχουν βασιλικό τίτλο και δεν είχαμε ιδέα!

Δέσποινα Άσπρου

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, η βασίλισσα Ελισάβετ κάθε χρόνο τιμά αρκετούς ανθρώπους για όσα έχουν προσφέρει στη μουσική, στις τέχνες, στα γράμματα, στον πολιτισμό ή για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Υπάρχουν 5 κατηγορίες τιμής που δίνονται από το παλάτι: Knight and Dame Grand Cros (GBE), Knight and Dame Commander (KBE / DBE),Commander (CBE), Officer (OBE) και Member (MBE). Οι δύο ανώτερες τάξεις είναι που δίνονται σε άντρες και γυναίκες με το «sir» ή το «dame» μπροστά από τα ονόματά τους.

Ανάμεσα στα άτομα τα οποία η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μέχρι στιγμής τιμήσει, υπάρχουν πολλοί celebrities, που ενώ μπορεί να ασχολούμαστε καθημερινά μαζί τους, δεν είχαμε ιδέα ότι κατέχουν βασιλικό τίτλο!

Δείτε στην συνέχεια τις 5 διασημότερες γυναίκες που κατέχουν βασιλικό τίτλο:

1.Angelina Jolie: Η ηθοποιός έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο το 2014 με τον τίτλο «Honorary Dame».

2.Victoria Beckham: Η σχεδιάστρια μόδας από το 2017 κατέχει τον τίτλο «Officer of the Order of the British Empire» για την προσφορά της στη βιομηχανία της μόδας.

3.Adele: Μπορεί εμείς να την γνωρίζουμε ως Adele, ωστόσο από το 2013 και έπειτα ολόκληρο το όνομά της είναι Miss Adele Adkins MBE, αφού τότε ο πρίγκιπας Κάρολος της έδωσε βασιλικό τίτλο για το φιλανθρωπικό της έργο.

4.Catherine Zeta-Jones: Η ηθοποιός κατέχει τον τίτλο «Commander of the Order of the British Empire (CBE)», έναν τίτλο που της δόθηκε από τον Πρίγκιπα Κάρολο το 2010.

5.Kate Winslet: Η προσφορά της στην υποκρητική έχει αναγνωριστεί από την βασιλική οικογένεια και από το 2009 και μετά κατέχει τον τίτλο «Commander of the Order of the British Empire».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση