ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Οι Cambridges πέρασαν πολύ δύσκολα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Οι συγκινητικές επιστολές που έλαβαν από τον κόσμο.

newsroom must

Πλήρης ημερών έφυγε ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο επι 73 χρόνια σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα εγγόνια και δισέγγονά του δεν πενθούν ακόμη το χαμό ενός από τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους Cambridge’s, Kate και William, που ακόμη και σήμερα, στέλνουν απαντητικές επιστολές ευχαριστιών στα συλλυπητήρια που είχαν δεχτεί τότε από διάφορους βρετανούς ή και όχι πολίτες.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “Gert's Royal Replies”, έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα από αυτά πριν από μερικές ημέρες, με την απάντηση να στέλνεται σε φάκελο όπου επάνω είχε το βασιλικό γραμματόσημο και το logo του Παλατιού του Kensington, ενώ μέσα , περιείχε μία κάρτα με τα μονογράμματα της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Στο εσωτερικό η κάρτα αποτελούνταν από μια μία φωτογραφία του πρίγκιπα Φιλίππου, που ήταν ντυμένος με επίσημη στρατιωτική αμφίεση και ένα σημείωμα.

Με την σημείωση/αφιέρωση να γράφει, «Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge σας ευχαριστούν για τα ευγενικά σας λόγια ύστερα από τον θάνατο του δούκα του Εδιμβούργου. Είναι αρκετά συγκινημένοι από τα πολλά συμπονετικά μηνύματα που έχουν λάβει τις τελευταίες εβδομάδες. Θα λείψει σε όλους ο αγαπημένος τους παππούς και προ-πάππους, όμως το μήνυμά σας χάρισε μεγάλη παρηγοριά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση