ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Οι Βρετανοί δεν θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο και δεν το κρύβουν

Ο πρίγκιπας William αναδείχθηκε ο «αγαπημένος» με ποσοστό θετικών ψήφων στο 41%

newsroom must

Σάλο προκάλεσε το θέμα υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μετά την εισαγωγή της σε νοσοκομειακή μονάδα και οι συζητήσεις για το ποιος πρέπει να τη διαδεχθεί σε περίπτωση θανάτου της «δίνουν και παίρνουν».

Να σημειωθεί πως η βασίλισσα Ελισαβέτ ακύρωσε την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Βόρεια Ιρλανδία και νοσηλεύτηκε προληπτικά σύμφωνα με ενημέρωση του παλατιού για εξετάσεις το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου. Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της, την έχουμε δει με βοηθητικό μπαστούνι στο Αββαείο του Westminster, δίνοντας τις πρώτες εντυπώσεις πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της. 

Εννοείτε πως δεν χρειάζεται να καταδικάζουμε τα γεγονότα, ούτε να βάζουμε αμέσως στο μυαλό μας το κακό, ωστόσο η διαδοχή του θρόνου είναι ένα θέμα που μας έχει απασχολήσει λίγο - πολύ όλους μας και πόσο μάλλον τους Βρετανούς που έσπευσαν σε δημοσκόπηση για το ποιος θέλουν να «πάρει» την βασιλεία σε περίπτωση θανάτου της Ελισάβετ.

Βάση νομοθετικού πλαισίου ο επόμενος στην διαδοχή είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και μετέπειτα ο γιος του William. Τα αποτελέσματα ωστόσο των ερωτηθέντων στο ποιος προτιμάει να είναι ο επόμενος βασιλιάς ήταν ξεκάθαρα κατά του Καρόλου. Ο Κάρολος με 30% υστερεί της πρωτιάς που έχει καταλάβει ο πρίγκιπας William που αναδείχθηκε ο «αγαπημένος» με ποσοστό θετικών ψήφων στο 41%. Το κύριο ερώτημα είναι ωστόσο αν ο Βρετανικός λαός όντως θα καταφέρει να παρακάμψει με τη ψήφο του την φυσική διαδοχή της βασιλείας, καθώς είναι ξεκάθαρο πως προτιμάει έναν νεότερο σε ηλικία μονάρχη.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση