ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Οι απειλές κατά της ζωής του Γκιώνη και η διάψευση της κυπριακής αστυνομίας

Αν και οι Αρχές της Κύπρου λένε ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον ακτιβιστή προκειμένου να αποκρυπτωγραφηθεί η εμπλοκή των Κύπριων, εκείνος το απορρίπτει.

newsroom must

Μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι” την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, αναφερόμενος στην υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γιωργίας Μπίκα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για επλοκή ενός Κύπριου στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ακτιβιστής τόνισε ότι στο κύκλωμα υπάρχουν Κύπριοι, οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις και χαρακτηριστικά δήλωσε: «Υπάρχει άμεση σύνδεση με την Κύπρο. Η βάση του κυκλώματος στην Αθήνα έχει συχνή μετακίνηση σε Κύπρο και αντίστροφα... Υπάρχει ένα όνομα στην Κύπρο που είναι γνωστής οικογένειας και κρατάει αρκετές γενιές. Το άτομο αυτό ασχολείται με τη μαφία στην περιοχή. Από ναρκωτικά μέχρι εμπόρια ανθρώπων που υπόσχεται βίζες σε άτομα. Μίλησα με ανθρώπους του κοινοβουλίου της Κύπρου. Σήμερα μάλιστα πρόκειται να στείλω μια επιστολή με όλα τα στοιχεία επίσημα στις Αρχές για να αρχίσει η έρευνα».

Αν και ο ίδιος μεταξύ άλλων είπε πως είναι πρόθυμος να ταξιδέψει και στην Κύπρο προκειμένου να καταθέσει και να βοηθήσει στις έρευνες παρά το ότι δέχεται απειλές κατά την ζωή του, ο δικηγόρος του σήμερα, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, μιλώντας στο iefimerida.gr παρά το ότι οι Αρχές της Κύπρου δεν ήρθαν σε επικοινωνία με τον πελάτη του.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το διαψεύδουμε. Δεν μας έχει καλέσει κανείς. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχει επικοινωνήσει καμία από τις αρμόδιες αρχές της Κύπρου ούτε με τον Ηλία Γκιώνη, ούτε με εμένα τον πληρεξούσιο δικηγόρο του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του.

Όσον αφορά στις απειλές που δέχεται ο ακτιβιστής για την ζωή του, ο δικηγόρος τονίζει στις δηλώσεις του: «Ασφαλώς και δέχεται απειλές ο Ηλίας Γκίωνης. Όχι μόνο υβριστικά σχόλια αλλά και απειλές για τη ζωή του. Ευτυχώς εμείς έχουμε κρατήσει όλο το απειλητικό υλικό, είτε στο mail, είτε στο facebook, είτε στο instagram και επιφυλασόμαστε να κινηθούμε αρμοδίως εντός των επομένων ημερών. Απειλές τόσο για τη ζωή του όσο και υβριστικά σχόλια. Από την πρώτη στιγμή και πριν κάνει οποιαδήποτε ενέργεια ζήτησε τη νομική μου συμβουλή. Σαφώς και τον προειδοποίησα για τους κινδύνους που διατρέχει και για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τόσο σε νομικό επίπεδο για πιθανές μηνύσεις αλλά και για την σωματική του ακεραιότητα. Εκείνος ήταν αποφασισμένος να βγει και να πει την αλήθεια όπως κάνει πάντα. Οπότε δεν μπορούσα ούτε να τον αποτρέψω, ούτε να τον παροτρύνω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ilias Gkionis (@omikrosprigipakos)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Photo by @rihannaofficilal

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
Γιώργος Γκαρακλίδης
 |  CELEBS