ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Οι αναρτήσεις της Γιολίτη και του Τσουρούλλη και οι ευχές για το νέο έτος

newsroom must

H Έμιλυ Γιολίτη και ο Χρύσανθος Τσουρούλλης λατρεύουν τα ταξίδια και μας το αποδεικνύουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Για τις γιορτές, επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και να περάσουν εκεί τις ημέρες αυτές.

Ο καθένας τους θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Η Έμιλυ δημοσίευσε μία κοινή μαυρόασπρη φωτογραφία τους γράφοντας "Love, peace, health. Happy 2022".Ο Χρύσανθος ανήρτησε μία άλλη κοινη φωτογραφία τους από το ταξίδι τους στην Ιταλία, συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα "Χρόνια πολλά και καλά! Γεμάτα υγεία, χαμόγελα και αγάπη... Καλώς να μας ορίσεις 2022! Σε περιμένουμε με αυτοπεποίθηση, προσδοκίες, σχέδια και προσευχές...".

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης δεν δίστασε να αναρτήσει και κάποια instastories, το πρώτο αφορούσε την σύντροφό του Έμιλυ και έγραψε, "Εάν είχες πρόσωπο 2022 θα ήσουν αγάπη, έρωτας και θάλασσα μαζί... Καλώς να ορίσεις λοιπόν!, το δεύτερο ήταν μία φωτογραφία του όπου αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού που δοκιμάζει τον πλανήτη ενώ τελευταία ανάρτηση του ήταν μία φωτογραφία με τους γονείς του την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα "Χρόνια Πολλά! Πρωτοχρονιά 1982...".

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση