ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Oι 5 εικόνες που κατέκτησαν το Instagram το 2019

Δέσποινα Άσπρου

Ήταν Οκτώβριος του 2010, όταν δύο απόφοιτοι του πανεπιστημίου Stanford, ο Kevin Systrom και ο Mike Krieger, ανέβασαν ένα app για το iPhone, που ονόμαζαν Instagram στο App Store. Την εποχή εκείνη, αν και το project ήταν ιδιαίτερα υποσχόμενο, «κανένας» δεν μπορούσε να αντιληφθεί την τεράστια εξέλιξη που θα είχε. «Κανένας», εκτός φυσικά από τον Mark Zuckerberg, ιδρυτή του Facebook ο οποίος το 2012 αγόρασε την εφαρμογή. Όλα είχαν γίνει τόσο γρήγορα.

10 χρόνια μετά, το Instagram αποτελεί το πιο δημοφιλή πλέον μέσο και κανένας μας δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή του χωρίς αυτό.

Με αφορμή το τέλος του 2019 που πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα throwback και να βρούμε τις 5 φωτογραφίες που κατάφεραν να αποσπάσουν τα περισσότερα likes για το έτος. 

 1.Τον Ιανουάριο, όλοι θα θυμάστε, πως ένα αβγό μας τάραξε τα νερά. Η συγκεκριμένη εικόνα, όχι απλώς έγινε viral, αλλά κατάφερε να γίνει η πιο δημοφιλής φωτογραφία του κοινωνικού δικτύου ever!

 

2.Εσύ πιστεύεις στις πράξεις με καλό σκοπό; Με πάνω από 15 εκατομμύρια likes, ο λογαριασμός @tentree κατάφερε να συνεισφέρει στον πλανήτη. Το πιο οικολογικό post του Instagram για το 2019 πέτυχε να στείλει το πιο δυνατό μήνυμα.

 
 
 
View this post on Instagram

The World’s Most Sustainable Post ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5m likes - 500k trees 20m likes - 1m trees 50m likes - 100m likes - ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Join our mission to make the most sustainable post on the planet. Thank you to the millions of people who have lifted their fingers to start a movement to plant more trees. Together, we will be planting 500,000 trees in Indonesia as a result of you liking this post. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But we're not stopping here. As the number of likes on this post grows, we will unlock a new level of sustainability and plant even more trees around the world! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

A post shared by tentree (@tentree) on


3.Όταν η Jennifer Aniston έκανε την πρώτη της ανάρτηση, όχι απλώς απέσπασε εκατομμύρια likes, αλλά σε μόλις 16 λεπτά απέσπασε ένα εκατομμύριο followers. Ποζάροντας με τους συμπρωταγωνιστές της από το Friends, η Jen κατάφερε να πάρει πάνω από 15 εκατομμύρια likes και να καταταγεί στην λίστα με τις πιο liked φωτογραφίες της χρονιάς.

 
 
 
View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on


4. Ο ειδυλλιακός γάμος του Dwayne «The Rock» Johnson στη Χαβάη, εκτός από το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, κέρδισε και το Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial @hhgarcia41

A post shared by therock (@therock) on


5. Η αυθόρμητη φωτογραφία της Selena Gomez σε pre-wedding party, ήταν τόσο γλυκιά που έπεισε εκατομμύρια followers να πατήσουν like.

 
 
 
View this post on Instagram

My best friend is getting married, so we celebrated her! Future Mrs. Lopez

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση