ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο William καταγγέλλει τις ρατσιστικές συμπεριφορές... και «ο Harry επιστρέφει μόνος στην Βρετανία»

Το ταξίδι του πρίγκιπα Harry στην Βρετανία χωρίς την Meghan Markle και το νέο post του πρίγκιπα William

newsroom must

Αν και ο πρίγκιπας William δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες καταγγελίες, πρόσφατα με ένα του post στο Twitter θέλησε να καταγγείλει τις ρατσιστικές επιθέσεις στο ποδόσφαιρο και στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας έγραψε: Η ρατσιστική κακοποίηση, είτε στο γήπεδο, στις εξέδρες, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι απεχθής και πρέπει να σταματήσει τώρα.

Όλοι έχουμε την ευθύνη να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου ο ρατσισμός δεν θα γίνεται ανεκτός και εκείνοι που επιλέγουν να εξαπλώσουν το μίσος πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους. Αυτή η ευθύνη επεκτείνεται στις πλατφόρμες όπου πραγματοποιείται τώρα μεγάλο μέρος αυτής της δραστηριότητας. Επαινώ όλους αυτούς τους παίκτες, τους φιλάθλους, τους συλλόγους και τους οργανισμούς που συνεχίζουν να φωνάζουν και να καταδικάζουν αυτήν την κακοποίηση”.

Λίγο μετά από την ανάρτησή του και την πιθανότητα αυτή να απευθύνεται έμμεσα στην επίθεση που δέχονται ο αδερφός του Harry και η σύζυγός του Meghan Markle από τα social media, μαθαίνουμε πως ο πρίγκιπας Harry σκοπεύει να επιστρέψει μόνος στην Βρετανία για τα γενέθλια της βασίλισσας. “Ο Harry θέλει να επιστρέψει για τα γενέθλια της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου”, αναφέρει η πηγή στην Daily Mail και συνεχίζει: “Φαίνεται πιο πιθανό να το κάνει μόνος του. Αν η Meghan επιστρέψει, η αίσθηση είναι ότι θα υπερνικήσει την περίσταση. Θα σταθούν όλοι μόνο στο ‘δράμα’. Φυσικά θα ήταν ευπρόσδεκτη αλλά η απόφαση να μην έρθει να τους γλιτώνει από έναν πονοκέφαλο τουλάχιστον”.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση