ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα και μποτάκια

Ο Τζόκοβιτς γιόρτασε την 101η νίκη του στην Ακρόπολη με… 101 Δαλματίες

Ο Σέρβος θρύλος του τένις πανηγύρισε τον 101ο τίτλο της καριέρας του στην Αθήνα με μια viral φωτογραφία.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξέρει πώς να κάνει μια νίκη… αξέχαστη. Μετά την κατάκτηση του 101ου τίτλου της καριέρας του στο Hellenic Championship ATP 250 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Σέρβος πρωταθλητής αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν εντελώς απρόσμενο και ευρηματικό τρόπο, ανεβάζοντας στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες στην Ακρόπολη, παρέα με 101 Δαλματίες.

Η φωτογραφία, που έγινε αμέσως viral, δείχνει τον Τζόκοβιτς να κρατά το τρόπαιό του μπροστά από τον Ναό της Αθηνάς Νίκης, ενώ γύρω του «ξεπηδούν» δεκάδες ασπρόμαυρα σκυλιά σε μια παιχνιδιάρικη αναφορά στον αριθμό των τίτλων του αλλά και στην εμβληματική ταινία 101 Δαλματίες. Η ανάρτηση συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν για το χιούμορ, την αυθεντικότητα και την απλότητά του.

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο Τζόκοβιτς ποζάρει στο Ηρώδειο, κρατώντας το τρόπαιο και χαμογελώντας. Πέρα από τη φωτογραφία, η παρουσία του Τζόκοβιτς στην Αθήνα φαίνεται  πως αποκτά πλέον μόνιμο χαρακτήρα. Ο 38χρονος αθλητής έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα, δηλώνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή του πως «η ενέργεια αυτής της χώρας είναι μοναδική». Οι συχνές επισκέψεις του στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στην Ακαδημία Αθηνών και τώρα στην Ακρόπολη, δείχνουν πως η σχέση του με τη χώρα έχει περάσει από τον τουρισμό στην έμπνευση.

Διεθνή μέσα όπως το BBC Sports και το ESPN σχολίασαν ότι «ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πιο αυθεντική καμπάνια τουρισμού για την Ελλάδα», αναδεικνύοντας τη σύνδεση του σύγχρονου αθλητισμού με την αρχαία κληρονομιά.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση