ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Ο Τσιτσιπάς γευμάτισε στο διάσημο εστιατόριο Μαυρομμάτης στο Παρίσι

Είχε όρεξη για καλό φαγητό επιλέγοντας κάτι αλα ελληνικά

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μην βρέθηκε στον τελικό του Roland Garros κατάφερε όμως να μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους.
Μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media ο Στέφανος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις βόλτες του στην Πόλη του Φωτός το Παρίσι δείχνοντάς μας μια πιο ρομαντική του πλευρά.

Κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο ποζάρει μπροστά τον Πύργο του Άιφελ ενώ κοιτάει επίμονα το ρολόι του.

Μετά τις βόλτες όπως είναι φυσικό είχε όρεξη για λίγο καλό φαγητό επιλέγοντας κάτι αλα ελληνικά. Επισκέφτηκε λοιπόν το διάσημο ελληνο-κυπριακό εστιατόριο Μαυρομμάτης.

Το εστιατόριο Le Mavrommatis γνωρίζει τεράστια επιτυχία στο Παρίσι σερβίροντας ελληνικές γεύσεις σε μια πόλη όπου η γαστρονομία της θεωρείτε top. Μάλιστα στο εστιατόριο έχει κατακτήσει και αστέρι Michelin.

Ο Στέφανος πόζαρε με τον σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη ο οποίος είχε πει παλαιότερα για το κατόρθωμά του «Όταν ήρθα στο Παρίσι για σπουδές και αποφάσισα να προτείνω ελληνικές γεύσεις στους Γάλλους κάποιοι με είπαν τρελό. Θυμάμαι φίλους μου να μου λένε ότι δεν είναι δυνατόν να σταθεί η δική μας κουζίνα σε μια χώρα με τόσο δυνατή γαστρονομική παράδοση αλλά ήμουν σίγουρος για την προσπάθεια κι είχα πείσμα»

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση