ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Ο Trump υποστηρίζει με τον δικό του τρόπο πως ο Baldwin σκότωσε επίτηδες την Hutchins

''Είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Τον παρακολουθώ χρόνια.''

newsroom must

Μπορεί ο Donald Trump μετά από την προεδρία του να παραμένει στο περιθώριο των media, ωστόσο συχνά ο ίδιος φροντίζει να επαναφέρεται στο προσκήνιο και να προκαλεί με τις δηλώσεις του θύελλα αντιδράσεων. Πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε μια δήλωση σχετικά με το δυστύχημα που πραγματοποιήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας "Rust" και στο οποίο ο Alec Baldwin πυροβόλησε κατά λάθος την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins.

Πιο συγκεκριμένα, ο Donald Trump αναφέρθηκε στην υπόθεση και υπονόησε ότι ο ηθοποιός ίσως να πάτησε την σκανδάλη επίτηδες προς εκείνη. 

"Είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Κάτι δεν πάει καλά μαζί του. Τον παρακολουθώ χρόνια. Μπλέκει σε καβγάδες με μπουνιές με τους ρεπόρτερ. Κοίτα, δεν μ'αρέσουν οι ρεπόρτερ. Μ'αρέσουν κάποιοι, κάποιοι είναι υπέροχοι, κάποιοι είναι ταλαντούχοι, όμως δεν μπλέκεις σε καβγάδες. Εννοώ, σε ό,τι κι αν κάνει, είναι ασταθής. Είναι τρελός", είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: "Αν μου έδιναν ένα όπλο, δεν θα το στόχευα σε κάποιον και θα πυροβολούσα, ξέρεις... δεν ήταν καν ηθοποιός στο σετ, ήταν μια κινηματογραφίστρια, πράγμα που σημαίνει ότι πήρε το όπλο και το σημάδεψε προς εκείνη, τράβηξε τη σκανδάλη και εκείνη σκοτώθηκε. Είναι παράξενο". "Κάτι δεν πάει καλά μαζί του, είναι άρρωστος", συμπλήρωσε.

Ο Trump, πέρα από αυτά, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί και στις μιμήσεις του ηθοποιού, όταν o Baldwin είχε υποδυθεί τον ίδιο στην εκπομπή SNL. "Ο Alec Baldwin ήταν τραγικός όταν με μιμήθηκε. Ήταν πολύ κακός και παρεμπιπτόντως, αν νόμιζα πως ήταν καλός και δεν συμφωνούσα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του ή δεν μου άρεσε, θα έλεγα ότι ήταν καλός. Ήταν τραγικός, αλλά τον είχαν για χρόνια να το κάνει. Αλλά δεν μου αρέσει ούτε τον αντιπαθώ, δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, αλλά τον παρακολουθώ χρόνια επειδή έκανε το έκανε τόσο πολύ στο SNL. Τον παρακολουθούσα και είναι τελείως τρελός", είπε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση