ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ο Tristan Thompson δηλώνει υπεύθυνος πατέρας σε όλα τα παιδιά του

Υπεύθυνος πατέρας όχι μόνο στα παιδιά που έχει με την Khloe Kardashian αλλά και με την γυμνάστρια Maralee Nichols

Μαρία Σάββα

Ο Tristan Thompson καταβάλλει στη Maralee Nichols οικονομική υποστήριξη από τότε που γεννήθηκε ο γιος τους, Theo, την 1η Δεκεμβρίου 2021, ασχέτως από τη συνεχιζόμενη αγωγή τους στο οικογενειακό δικαστήριο.

Ένας δικηγόρος του Thompson ενημέρωσε το Page Six σε μια νομική επιστολή που εστάλη αργά την Τετάρτη 17 Αυγούστου, ότι ο παίκτης του NBA «πληρώνει και έχει πληρώσει, την οικονομική υποστήριξη των παιδιών στην κα Nichols αναδρομικά μέχρι την ημερομηνία που γέννησε το παιδί».

Νωρίτερα φέτος, ένας εκπρόσωπος της Nichols ισχυρίστηκε σε μια δήλωση ότι ο Thompson δεν είχε «κάνει τίποτα» και δεν παρείχε μηδενική «οικονομική βοήθεια», αλλά έκτοτε έχει αποπληρώσει τα χρήματα που του οφείλονταν.

Ενώ ο μπασκετμπολίστας μπορεί να μαζεύει τα χρήματα, μια πηγή μας λέει ότι δεν έχει ακόμη δεθεί με το αγοράκι του.

«Ο Tristan δεν έχει κάνει ακόμη καμία προσπάθεια να συναντήσει τον 8 μηνών γιο του, Theo». «Μόλις πρόσφατα ο Tristan άρχισε να πληρώνει το επίδομα παιδιών».

Η γυμνάστρια υπέβαλε αγωγή πατρότητας εναντίον της Thomson, τον Ιούνιο του 2021 για οικονομική υποστήριξη του παιδιού τους, ισχυριζόμενος ότι την είχε εμποτίσει το Σαββατοκύριακο των 30ων γενεθλίων του τον Μάρτιο - όταν ήταν ακόμα σε σχέση με την Khloé Kardashian. Ο αθλητής αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν ο πατέρας μέχρι που ένα τεστ DNA απέδειξε το αντίθετο.

«Σήμερα, τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας αποκαλύπτουν ότι έκανα παιδί με τη Maralee Nichols», έγραψε σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Ιανουάριο. «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που έχει εδραιωθεί η πατρότητα, ανυπομονώ να μεγαλώσω φιλικά τον γιο μας».

«Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα», έγραψε. «Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kardashians  |  Tristan Thompson  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  showbiz

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση