ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Ο Tom Holland επίβεβαίωσε την νέα του σχέση

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφορούσε μια φήμη ότι ο Tom Holland ο ηθοποιός ο οποίο υποδύεται τον «Spider-Man» έχει σχέση

Κάτι ο κορωνοϊός, κάτι η καραντίνα και οι πολλές ώρες στο σπίτι, πολλοί celebs αποφάσισαν να μην την περάσουν μόνοι αυτοί την φάση και τώρα τα νέα ζευγάρια, οι αρραβώνες, και τα παιδιά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Τον προηγούμενο μήνα κυκλοφορούσε μια φήμη ότι ο Tom Holland ο ηθοποιός ο οποίο υποδύεται τον «Spider-Man» έχει σχέση και είναι full ερωτευμένος με την πανέμορφη Nadia Parkes. Μάλιστα τα δημοσιεύματα ήθελαν τους δύο να περνούν παρέα την καραντίνα στην Αγγλιά κατά την διάρκεια της πανδημίας και του lockdown.

 
 
 
View this post on Instagram

If you can’t beat em, join em

A post shared by Nadia Parkes (@nadia.parkes) on

Έτσι κάπου εκεί ανάμεσα σε πανδημία και άραγμα στον καναπέ οι δύο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Με έναν officially/unofficially τρόπο οι δύο τους επιβεβαίωσαν την σχέση τους μέσα από το Instagram όταν ο Tom Holland δημοσίευσε φωτογραφία της Nadia Parkes σε ένα γήπεδο golf και την ίδια στιγμή η Nadia κοινοποίησε μια εικόνα από το ίδιο γήπεδο στον δικό της λογαριασμό.

 
 
 
View this post on Instagram

How stunning.... are those golf clubs

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Εντωμεταξύ προηγούμενος ο Tom είχε δημοσιεύσει ξανά φωτογραφία της στην οποία η ίδια φορούσε μάσκα και τα σχόλια όπως ήταν φυσικό είχαν πάρει φωτιά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X