ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Ο Thomas Markle ξαναχτυπά εναντίων των Sussex

Απειλεί να κινηθεί δικαστικώς αν δεν τον αφήσουν να βλέπει τα εγγόνια του.

newsroom must

Τα «αγκάθια» του δείχνει για άλλη μια φορά ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, καθώς, δεν φαίνεται η «γλύκα» του για την νεογέννητη Lilibet να κράτησε πολύ, αφού όπως όλα δείχνουν οι Sussex θέλουν να τον κρατήσουν μακριά της.

Ο ίδιος, περιμένει ακόμη να γνωρίσει τη μικρή, λέγοντας χαρακτηριστικά στο ‘Fox News’, πως «Σύντομα θα πάω στα δικαστήρια γιατί θέλω να δω τα εγγόνια μου».

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια, ο 77χρονος, έχει πει πολλά πράγματα τόσο για την Meghan όσο και για τον πρίγκιπα Harry, που δημιούργησαν ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ τους, ενώ αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν είχε επιχρίσει να απειλήσει την κόρη του έτσι ώστε να δει τον μικρό Archie.

Ενώ να σημειώσουμε ότι για αυτή του τη συμπεριφορά, αλλά και για την παιδική της ηλικία, είχε μιλήσει στην συνέντευξή της με την Oprah, η Meghan, χωρίς να αφήνει κανένα ενδεχόμενο συμφιλίωσης μαζί του.

Από την άλλη ο Thomas, μοιάζει να έχει επηρεαστεί από τη βεβαρημένη κατάσταση της υγείας του, και φοβάται πως δεν θα προλάβει να τους συναντήσει. Μάλιστα σχολιάζοντας αυτό το γεγονός, είπε «Δεν πρέπει να τιμωρούμε τα παιδιά για την κακή συμπεριφορά της Meghan και του Harry. Ο Archie και η Lili είναι μικρά παιδιά. Δεν είναι πολιτική. Δεν είναι πιόνια. Δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Και είναι επίσης βασιλικοί και έχουν τα ίδια δικαιώματα με οποιονδήποτε άλλο βασιλικό. Θα υποβάλω αίτηση στα δικαστήρια της Καλιφόρνια για το δικαίωμα να βλέπω τα εγγόνια μου στο εγγύς μέλλον».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση