ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

O Τανιμανίδης μιλάει για τον κορωνοϊό και τα «ψέματα»

«Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί...»

Για τον κορωνοϊό και τις αντιδράσεις του κόσμου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπόμπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης αποκάλυψε πως ένιωσε όταν τους κατηγόρησαν ότι η ιστορία με τον κορωνοϊό ήταν ψέματα.

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη... Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο».

Αναφέρθηκε ακόμα σε ένα περιστατικό που του συνέβη πρόσφατα σε νησί. «Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορωνοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ»

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X