ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim mini φούστα, λινό πουκάμισο και sliders
 

Ο συνεργάτης της πριγκίπισσας Diana που ''έσωσε'' την Meghan

Αυξάνονται τα κοινά με την αείμνηστη πεθερά της...

Δέσποινα Άσπρου

Όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο πολύ διαπιστώνουμε πως η Meghan Markle έχει αρκετά κοινά με την μητέρα του συζύγου της, πριγκίπισσα Diana. Τι έγινε αυτή την φορά; Όπως αποκαλύφθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας 5RB, η δούκισσα του Sussex πήρε την απόφαση να εμπιστευτεί έναν παλιό συνεργάτη της πεθέρας της για μια ιδιαίτερη περίπτωση που αφορούσε ουσιαστικά την ζωή της. Ο λόγος για τον David Sherborne ο οποίος ανέλαβε να την εκπροσωπήσει στην μήνυση που έκανε σε βρετανικά ΜΜΕ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anasalwa مجلة أنا سلوى (@anasalwa.magazine) on

Αναλυτικότερα, ο David ανέλαβε την υπόθεση της Meghan σχετικά με την επιστολή που έγραψε η ίδια στον πατέρα της το 2018 και αυτή δημοσιεύτηκε χωρίς την συγκατάθεσή της. Μετά από την μήνυση, η Meghan τόνισε πως θα ξαναέρθει σε επαφή ή έστω ασχοληθεί με τις Sun, Mirror, Daily Mail και Express εξαιτίας του απαράδεκτου τρόπου με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν στις δημοσιεύσεις τους.

Όπως αναφέρεται από τον βρετανικό Τύπο, αν η δούκισσα κερδίσει την δίκη, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να δωρίσει τα έσοδα από τη διαδικασία σε μια φιλανθρωπική οργάνωση κατά του εκφοβισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X