ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φούστα, λινό πουκάμισο και mules
 

Ο σωσίας του Ryan Reynolds είναι ότι καλύτερο έχουμε δει

Κατάφερε πραγματικά να τρελάνει τον κόσμο με το τρολ βίντεό του

Θυμάστε την σωσία της Meghan Markle; Αν σας έκανε εντύπωση το πόσο πολύ μοιάζουν τότε θα πάθετε πλάκα με τον σωσία του Ryan Reynolds.

Μοιάζουν πραγματικά σαν δύο σταγόνες νερό και αν δεν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για σωσία θα ορκιζόμασταν ότι είναι ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία ή είναι το παιδί του με την Blake Lively.

 
 
 
 

Ο 20χρονος Bryson Blake κατάφερε πραγματικά να τρελάνει τον κόσμο μετά από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok και παριστάνει τον γιο του διάσημου ζευγαριού.

«Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά μου γνώρισε τον μπαμπά μου» αναφέρει στο βίντεο ο Bryson δείχνοντας φωτογραφίες των δύο ηθοποιών αστειευόμενος πως είναι οι γονείς του.

@sssimplygrace

it’s not chasing clout if it’s facts... this is for the commenters #chooseone #hiimryan #xd #xyzbca #xbox #xc #photography101 brysonblake13

♬ This is my family - steeerling

Κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes ενώ έκανε mention και τον Ryan Reynolds ο οποίος δεν έχει απαντήσει ακόμα. Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία την αντίδρασή του αφού ο ηθοποιός είναι γνωστός για το χιούμορ του

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ryan Reynolds  |  Blake  |  Σωσίας  |  Βίντεο  |  TikTok  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση