ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο Ryan Reynolds προσφέρει 5.000 δολάρια για να βρεθεί ένα αρκουδάκι

Η συγκινητική ιστορία πίσω από αυτό

O Ryan Reynolds ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Deadpool στην σειρά ταινιών της Marvel είναι γνωστός για το χιούμορ που διαθέτει και τις πλάκες που κάνει πολύ συχνά στην σύζυγό του Blake Lively και αντίστροφα.

Αυτή την φορά όμως μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter αποφάσισε να κάνει κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα.

Η Mara Soriano ξεκίνησε μια διαδικτυακή εκστρατεία για να εντοπίσει ένα αρκουδάκι το οποίο είχε χάσει κατά την διάρκεια μια μετακόμισης. Μπορεί να το θεωρείτε χαζό, όμως το αρκουδάκι αυτό μιλούσε. Συγκεκριμένα είχε ηχογραφημένη την φωνή της μητέρας της να λέει «Σε αγαπάω, είμαι υπερήφανη για σένα, θα είμαι πάντα μαζί σου». Η 28χρονη έχασε την μητέρα της πριν από ένα χρόνο σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο και το αρκουδάκι ήταν αυτό που κρατούσε για να την νιώθει κοντά της. Η ίδια κοινοποίησε και βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή που άγνωστος αρπάζει το σακίδιο το οποίο είχε μέσα το αρκουδάκι. Μάλιστα τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα αντικείμενα αλλά μόνο το αρκουδάκι με την φωνή της μαμάς της.

Όταν ο Ryan Reynolds είδε το τι ακριβώς συνέβη ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιον εντοπίσει το αρκουδάκι με την τόσο σημαντική συναισθηματική αξία για την Mara και το επιστρέψει σε εκείνην.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση