ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Vest και ασορτι maxi φούστα, sneakers και mini τσάντα ώμου
 

O Robbie Williams εξηγεί γιατί δεν έχει κινητό εδώ και χρόνια

Τι κι αν είναι ένας από τους δημοφιλέστερους σταρς και οι υποχρεώσεις του είναι πολλές; Ο Robbie Williams απαρνήθηκε το κινητό του τηλέφωνο από το 2006, αφού όπως εξηγεί δεν έχει την ανάγκη να το έχει συνεχώς πάνω του.

«Δεν έχω από το 2006. είμαι πάντα στον υπολογιστή μου, έχω πάντα wi-fi… Ξεφορτώθηκα το κινητό γιατί απλά δεν μου αρέσει», ήταν η αφοπλιστική εξήγηση που έδωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Back of the Net».

Τι συμβαίνει όμως με τα social media;

O ίδιος αν και είναι ιδιαίτερα ενεργός, υποστηρίζει πως δεν χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του.

«Δεν έχω τους κωδικούς μου για τίποτα, διαφορετικά θα τελείωνε η καριέρα μου… Λέω σε διάφορους ανθρώπους τι να βάλουν και αυτό αξιολογείται και στη συνέχεια δεν προχωράει», δήλωσε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον Guardian. 

Πάντως, ο Robbie Williams δεν είναι ο μόνος που δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία, αφού στο παρελθόν και ο Elton John εξέφρασε την αγανάκτησή του για τις κάμερες στα κινητά τηλέφωνα.

«Μπορούσες να βγεις και να φερθείς εξαιρετικά άσχημα δημόσια- κάτι που έχω κάνει πολλές φορές- και κανένας δεν μπορούσε να βγάλει φωτογραφίες. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε με την έλευση της τεχνολογίας», είχε δηλώσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση