ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ φόρεμα και western μποτάκια
 

O πρίγκιπας William πουλάει περιοδικό στους δρόμους και γίνεται viral

Η όμορφη κίνηση του πρίγκιπα

Ο πρίγκιπας William, ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο, θεάθηκε αυτήν την εβδομάδα στους δρόμους του Λονδίνου να πουλάει τεύχη του περιοδικού των αστέγων Big Issue.

Φορώντας το κόκκινο γιλέκο και το καπελάκι της εταιρείας, τα χαρακτηριστικά σύμβολα των πωλητών, ο William θεάθηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου κοντά στο Ουεστμίνστερ. Οι άστεγοι συνήθως πωλούν το περιοδικό στους δρόμους και εξασφαλίζουν κάποια έσοδα από τις πωλήσεις αυτές.

Σε ανάρτηση στο LinkedIn, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του πρίγκιπα, ο Μάθιου Γκάρντνερ, συνταξιούχος αστυνομικός, ανέφερε ότι ο γαμπρός του εντόπισε τον William και απόλαυσε «μια ιδιωτική στιγμή με τον μελλοντικό βασιλιά μας που ήταν σεμνός και εργάζεται ήσυχα στα παρασκήνια, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη».

«Το αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής στιγμής ήταν όταν ο πρίγκιπας William ρώτησε τον γαμπρό μου αν ήθελε να αγοράσει το Big Issue και εκείνος του απάντησε «Δεν έχω ψιλά». Τότε ο William έβγαλε ένα φορητό τερματικό καρτών. Αυτά δεν σου τα μαθαίνουν».

Οι άστεγοι στη Βρετανία χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο POS αφού ο αριθμός των ανθρώπων που κρατούν επάνω τους μετρητά έχει μειωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

Το γραφείο του William, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, απέφυγε να σχολιάσει την ανάρτηση.

Όταν ήταν παιδιά, ο William και ο αδελφός του, ο Harry, επισκέπτονταν συχνά καταφύγια αστέγων μαζί με τη μητέρα τους, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού της έργου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση