ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Co-ord φόρμες, sneakers και teddy παλτό
 

Ο πρίγκιπας William δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

newsroom must

«Βαριά» φαίνεται να ήταν για τον πρίγκιπα William, η ευθύνη της διαχείρισης υπό την έννοια του μονάρχη, από τότε που ήταν παιδί, και όχι άδικα.

Αυτό αποκαλύπτεται και από όσα έλεγε η μητέρα του σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, αναφορικά με την σειρά διαδοχής αλλά και το πώς ένιωθε ο Harry για όλο αυτό. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, ο δημοσιογράφος Jeremy Paxman (στο People), αποκαλύπτει ότι κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού του με την πριγκίπισσα Diana, η ίδια του εκμυστηρεύτηκε ότι «ο William συχνά της έλεγε ότι δεν ήθελε στα αλήθεια να γίνει βασιλιάς και τότε ο Harry απαντούσε 'αν δεν θέλεις τη δουλειά, θα την πάρω εγώ».

Φυσικά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά, με τον William να γίνεται παράδειγμα «κρατικού αξιωματούχου» μετά και την τόση εκπαίδευση που έλαβε από την γιαγιά, βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο. Ενώ ο πρίγκιπας Harry, επέλεξε συνειδητά να αποστασιοποιηθεί από τα «βασιλικά» του καθήκοντα.

Να θυμίσουμε πως ο Δούκας του Cambridge είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, «δεν περιμένω να γίνω βασιλιάς, γιατί αυτό δυστυχώς θα σημαίνει ότι η οικογένειά μου θα έχει προχωρήσει και δεν το θέλω αυτό» Ενώ ταυτόχρονα, είχε παραδεχτεί ότι μέχρι να αναλάβει τον θρόνο, θέλει να εστιάσει στον ρόλο του ως πατέρας για να «μεγαλώσω τα παιδιά μου για να γίνουν καλοί άνθρωποι με αίσθηση του χρέους και της υπηρεσίας προς τους άλλους».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση