ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ribbed φόρεμα, cowboy μπότες και σακάκι biker
 

Ο πρίγκιπας Louis ήταν το αστέρι του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Ο μικρός πρίγκιπας κατάφερε κι έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά και την παράσταση κατά τη διάρκεια των εορτασμών

Γιώργος Γκαρακλίδης

Οι εορτασμοί του Πλατινένιου Ιωβηλαίου συνεχίζονται κανονικά τόσο από μεριάς της βασιλικής οικογένειας όσο και από το Ηνωμένο Βασίλειο γενικότερα. 

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που ε΄χουν ενεργό δημόσιο ρόλο βρέθηκαν στο μπαλκόνι του Buckingham Palace μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία φάνηκε να χάρηκε την όλη διαδικασία και τους εορτασμούς. 

Ωστόσο, ούτε τα μέλη που εμφανίστηκαν στο μπαλκόνι αλλά ούτε και οι Sussexes «τράβηξαν» τόσο έντονα το ενδιαφέρον όσο ο μικρός πρίγκιπας Louis ο οποίος «έκλεψε» κυριολεκτικά την παράσταση ντυμένος με τα ναυτικά του ρούχα και σε στιγμές που ήταν άλλοτε βαριεστημένος κι άλλοτε «ανήσυχος». 

Συγκεκριμένα, ο μικρός πρίγκιπας έβαζε τα χέρια του στο κιγκλίδωμα πολλές φορές δείχνοντας ότι βαριόταν ενώ όταν του αποσπούσαν την προσοχή τα αεροπλάνα στον ουρανό φρόντιζε να δείχνει έντονα τη χαρά του δείχνοντάς τα με το δάχτυλο. Παράλληλα, κρατούσε τ' αυτιά του, ήταν με το στόμα ανοιχτό, έβαζε τα δάχτυλά του στο στόμα του και τραβούσε τα μάγουλά του. Από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το «αστέρι» κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ο μικρός πρίγκιπας δεν παύει να είναι ένα παιδί όπως κάθε άλλο που σε ανάλογη περίπτωση θα εξέφραζε την παιδικότητά του με πολλούς και δημιουργικούς τρόπους. Τα παιδιά θα είναι πάντοτε παιδιά. 

Δείτε τις φωτογραφίες καθώς και το βίντεο του μικρού πρίγκιπα Louis στο μπαλκόνι του παλατιού:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ABC News (@abcnews)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση