ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο Πρίγκιπας Harry Θέλει το The Crown να σταματήσει πριν φτάσει στον ίδιο

Τι γίνεται με την συμφωνία που υπέγραψε;

newsroom must

H 4η σεζόν του Crown είχε διάφορες αντιδράσεις.

Κάποιοι την λάτρεψαν, άλλου θεώρησαν ότι διαστρεβλώνει τα γεγονότα, άλλοι θυμήθηκαν πόσο δύσκολα πέρασε η πριγκίπισσα Diana ξεκινώντας μια διαδικτυακή επίθεση απέναντι στην Καμίλα και εμείς έχουμε να πούμε ότι όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο πραγματικά πρόσφατα είναι τα γεγονότα.

Ναι, περιμέναμε τις αντιδράσεις αυτές αφού η Diana ήταν και παραμένει η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού όμως σε αυτούς που ενοχλούνται τόσο πολύ υπενθυμίζουμε ότι όσο περισσότερο ασχολούμαστε τόσο οι μετοχές της αγαπημένης σειράς ανεβαίνουν και να μην ξεχνάνε επίσης ότι πρόκειται για μια σειρά.

Πώς το πήραν οι royals; Λοιπόν όχι και τόσο καλά, αυτό όμως που ξέρουμε με σιγουριά από την βασιλική βιογράφο και συγγραφέα του βιβλίου Harry: A Biography of a Prince΄, Angela Levin είναι ότι ο Harry δεν θέλει σε καμία περίπτωση η ιστορία να φτάσει μέχρι και τον ίδιο.
Σύμφωνα με την ίδια όταν οι δύο τους συναντήθηκαν το 2017 τον ρώτησε αν παρακολουθεί το The Crown «Όταν τον πρωτοσυνάντησα στο Παλάτι του Kensington η πρώτη μου ερώτηση ήταν "παρακολουθείτε το The Crown;”... και συμπλήρωσα "εσείς και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια;”. Η απάντησή του ήταν "Ναι, παρακολουθούμε τα πάντα και θα επιμείνω να σταματήσει πριν φτάσει σε μένα”.»

Παρόλα αυτά το ζευγάρι υπέγραψε μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την πλατφόρμα του Netflix εξοργίζοντας ιδιαίτερα την βιογράφο η οποία χαρακτήρισε την κίνηση τους αγενή και άπιστη. «Γνωρίζει ότι το Netflix μπορεί να ρουφήξει το αίμα κάποιου προσφέροντάς του πολλά χρήματα... Πώς δέχτηκε γνωρίζοντας ότι η ίδια εταιρεία γελοιοποιεί τον πατέρα, τη μητέρα και τη γιαγιά του»

Οκ, δεν το λες και προδοσία ας ηρεμίσουμε λίγο… Στο κάτω-κάτω όπως δήλωσε και η ηθοποιός που υποδύεται την Diana, Emma Corrin «Όλοι όσοι συμμετέχουμε προσπαθούμε να υπενθυμίζουμε σε όλους ότι η σειρά είναι μυθοπλασία. Προφανώς και έχει τις ρίζες της σε αληθινά γεγονότα, ωστόσο το σενάριο του Peter Morgan είναι προϊόν φαντασίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση