ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο πρίγκιπας Harry τελικά είναι καλός χιουμορίστας

Αυτό αποδεικνύεται από την αντίδρασή του στην σατιρική σειρά.

newsroom must

Δύο είναι τα άτομα που μπορούν να έχουν μεταφέρει το πηγαίο χιούμορ τους στον πρίγκιπα Harry, είτε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, είτε ο παππούς του, πρίγκιπας Φίλιππος – που πολύ συχνά βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων με τα σχόλιά του.

Έτσι, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας, αντιμετώπισε την κατάσταση με την πρεμιέρα της παρωδίας κινουμένων σχεδίων “The Prince”, με χιούμορ, καθώς η συγκεκριμένη παρουσιάζει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με καυστικό τρόπο.

Ο δημιουργός της σειράς, Gary Janetti, είχε μιλήσει στην εκπομπή του Andy Cohen, αποκαλύπτοντας ότι ο Δούκας του Sussex ¨ήξερε από πριν το περιεχόμενο των κινουμένων σχεδίων. Με τον ίδιο να υποστηρίζει πως ο Orlando Bloom, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα του πρίγκιπα Harry, και μιλά αρκετά συχνά μαζί του από τότε που μετακόμισαν στις ΗΠΑ, του αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν μοιάζει να είχε κανένα πρόβλημα με το περιεχόμενο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Prince (@theprinceonmax)

Χαρακτηριστικά ο συγγραφέας εξομολογείται, «Δεν ξέρω αν ο Harry είπε τίποτα στον Orlando γι’ αυτό, όμως γνωρίζω πως πριν το σόου βγει στον αέρα, είχε επίγνωση ότι ο Orlando συμμετείχε και φάνηκε να έχει μία αίσθηση του χιούμορ γι’ αυτό».

Με πηγές να αναφέρουν ότι ο Bloom κατάφερε να αποδεχτεί τον ρόλο μετά από «πιέσεις» που δέχτηκε από τη σύντροφό του, Katy Perry, καθώς το ζευγάρι έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με τους Sussex.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση