ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mini φούστα, πουκάμισο και mules
 

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σε σειρά του Netflix

H επίσημη ανακοίνωση.

newsroom must

Μετά τις φήμες πως ο Πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle θα συμμετάσχουν σε σειρά του Netflix έγινε η επίσημη ανακοίνωση της συμμετοχής τους.

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη τηλεοπτική σειρά των Sussex για το δίκτυο, η οποία θα είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ για τα παιχνίδια Invictus.

Το πρόγραμμα, Heart of Invictus, θα παρακολουθήσει τους διαγωνιζόμενους σε όλο τον κόσμο στο δρόμο προς τους αγώνες της Χάγης, οι οποίοι αναμενόταν να πραγματοποιηθούν το 2020, αλλά καθυστέρησαν μέχρι το επόμενο έτος λόγω της πανδημίας.

Η Archewell Productions του Ηarry και της Meghan συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Orlando von Einsiedel και την παραγωγό Joanna Natasegara στη σειρά που θα παρακολουθήσει τόσο τους αθλητές όσο και τους διοργανωτές καθώς προετοιμάζονται για τους Αγώνες.

Ο Δούκας του Sussex, ο οποίος θα εμφανιστεί στην κάμερα και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ, όπως είπε:

"Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνεισφέρει με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα μωσαϊκό ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας. Ως πρώτη σειρά της Archewell Productions με το Netflix, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Invictus Games, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για το ταξίδι μπροστά μας ή για την υπερηφάνεια της κοινότητας Invictus για τη συνεχή έμπνευση".

Ο Ted Sarandos, διευθύνων σύμβουλος της Netflix και διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου, δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή των Sussex:

"Από τη στιγμή που τους γνώρισα είναι ξεκάθαρο ότι τα παιχνίδια Invictus κατέχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στις καρδιές τους και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που η πρώτη σειρά τους για το Netflix θα το δείξει στον κόσμο με έναν τρόπο που δεν έχει ξαναδεί".

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση