ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

«Ο πρίγκιπας Harry ήταν πιο ευτυχισμένος πριν από την Meghan»

Δήλωση-βόμβα από άτομα του Παλατιού.

newsroom must

Μετά την νέα αποκαλυπτική συνέντευξη του έριξε του Πρίγκιπας Harry και τις αποκαλύψεις του ήθελε να διασπαστεί από το Παλάτι από τότε που ήταν 20 ετών, βγήκε στην επιφάνεια μία άλλη αποκάλυψη από άτομο των royals για την σχέση του με την Meghan.

Σύμφωνα με τη Sun, o βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Jonny Dymond ισχυρίζεται ότι η Meghan Markle κινεί τα νήματα και καθοδηγεί τον Πρίγκιπα Harry, ανακατεύοντας την “τράπουλα” για να εξυπηρετήσει τα κίνητρά της.

Ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε μπροστά σε δημοσιογράφους και ερωτήθηκε σχετικά με τις νέες δηλώσεις του γιου του, όμως δεν έδωσε καμία απάντηση.

Και μπορεί μέχρι αυτή την ώρα να μην υπάρχει επίσημη αντίδραση από το Παλάτι, ωστόσο οι royal experts έχουν αρχίσει να αντιδρούν και να παρουσιάζουν τις δικές τους θεωρίες.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Δούκας του Sussex ήταν πιο ευτυχισμένος στο ρόλο του πριν εμφανιστεί η Μeghan Markle.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν το σχόλιο του Πρίγκιπα Harry στο podcast με τον Dax Shephard που σύγκρινε τη ζωή του ως Πρίγκιπας με το The Truman Show και τα ζώα ενός ζωολογικού κήπου.

Στην ίδια συνέντευξη ο Δούκας του Sussex υπογράμμισε ότι σκεφτόταν την πιθανότητα να αφήσει τα πριγκιπικά του καθήκοντα από τη δεκαετία των 20.

“Δεν θέλω να είμαι εδώ, δεν θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά”, είχε εξομολογηθεί, ενώ είχε αναφερθεί και στη μητέρα του Πριγκίπισσα Diana.

O Jonny Dymond δήλωσε με αιχμηρό τρόπο στο BBC Radio 4: “Έχω ακούσει από πολλούς ανθρώπους ότι η απόσπασή του από το Παλάτι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη σύζυγό του και πώς ήταν πιο ευτυχισμένος στον ρόλο του πριν από τη Meghan”.

«Ο τρόπος που το βλέπουν μερικοί άνθρωποι στο Παλάτι, είναι ότι η Meghan Markle κινεί τα νήματα για να εξυπηρετήσει κίνητρά της, καθοδηγώντας τον Harry», πρόσθεσε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση