ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ο πρίγκιπας Harry δεν θα φορέσει την επίσημη στολή του στην κηδεία

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που θα εμφανιστεί με ένα απλό κουστούμι;

newsroom must

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί το Παλάτι και η βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Harry προσήλθε στην Μεγάλη Βρετανία για τον χαμό του παππού του χωρίς την Meghan, λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά και της πανδημίας που επικρατεί.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθεί με τον William από την έναρξη του ιού. Και οι δύο θα παρευρεθούν στην κηδεία του παππού τους στο Windsor το Σάββατο 17 Απριλίου, η οποία θα έχει μόνο 30 επισκέπτες λόγω των κοινωνικών περιορισμών.

Στην κηδεία όπως ορίζει και το πρωτόκολλο θα πρέπει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να φορούν τις επίσημες στρατιωτικές στολές τους, όμως όπως είναι γνωστό ο Harry έχει παραιτηθεί από τα καθήκοντα του εδώ και ένα χρόνο.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες κηδείες, όπου οι επισκέπτες αναμένεται να φορούν επίσημα σκούρα ρούχα, η κηδεία ενός βασιλικού προσώπου πρέπει να ακολουθεί ορισμένους κανόνες, συμπεριλαμβανομένου ενός αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα.

Είναι πιθανό να φορέσει ένα κανονικό κοστούμι, σε αντίθεση με τον πατέρα και τον αδερφό του, οι οποίοι θα φορέσουν τα στρατιωτικά ρούχα τους – αν και θα συνοδευτεί από τον πρίγκιπα Andrew, ο οποίος επίσης παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του το 2019, μετά το σκάνδαλο του Jeffrey Epstein .

Ωστόσο, ορισμένοι βασιλικοί εμπειρογνώμονες προβλέπουν ότι ο πρίγκιπας William μπορεί επίσης να φορέσει ένα κοστούμι, για να αποφύγει περαιτέρω ρωγμές στη σχέση με τον αδερφό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση