ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, jean και kitty heels
 

«Ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν πάντα η καρδιά της οικογένειας»

Οι εγγονοί του πρίγκιπα μιλούν γι΄αυτόν

Τον Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τον Πρίγκιπα Φίλιππο και όπως είδαμε οι royals συγκεντρώθηκαν για να τον τιμήσουν. Μάλιστα ο Harry και ο αδερφός του Πρίγκιπας William ''συναντιόνται'' ξανά με το τρέιλερ ξεκινά με τα λεγόμενα του William: «Πάντοτε είχε μια σημαντική παρουσία πίσω από όλα όσα κάναμε» και τον Harry να συμπληρώνει: «Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που λάβατε από τον παππού μου».

Και ενώ από τότε πέρασαν περίπου τρεις μήνες, έρχονται στην επιφάνεια νέες δηλώσεις που έκαναν οι εγγονοί του. «Η αυθεντικότητά του, ήταν χωρίς διάθεση απολογίας ο εαυτός του»  αναφέρει ο Harry και από πλευράς του ο William προσθέτει «Ήταν πάντα η καρδιά της οικογένειας και ήταν πάντα έντονα παρών πίσω από όλα όσα κάναμε πραγματικά».

Να θυμίσουμε πως η υπηρεσία streaming Discovery+ ανακοίνωσε την προβολή ειδικού αφιερώματος με τίτλο «Prince Philip: The Royal Family Remembers» και σε αυτό, περισσότερα από 12 μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου συμμετέχουν και μιλούν για τον Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, εκλιπόντα σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Το αφιέρωμα αν και αρχικά προοριζόταν για τον εορτασμό των 100ων γενεθλίων του πρίγκιπα Φιλίππου και τα γυρίσματα γίνονταν όλη τη χρονιά.τελικά συνεχίστηκαν μετά τον θάνατό του στις 9 Απριλίου σε ηλικία 99 ετών.

Στο αφιέρωμα «Prince Philip: The Royal Family Remembers» περιλαμβάνονται πλάνα από την ιδιωτική συλλογή ταινιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Επιπλέον παρουσιάζεται το προσωπικό του πρίγκιπα Φιλίππου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δει την αίθουσα μελέτης, το γραφείο και τη βιβλιοθήκη του πρίγκιπα Φιλίππου. Να σημειώσουμε πως το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί επίσημα στις 16 Δεκεμβρίου.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση