ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο jumpsuit, leather σακάκι και sneakers
 

Tι συμβαίνει με την υγεία του πρίγκιπα Φίλιππου;

Ανησυχίες για την υγεία του Πρίγκιπα Φιλίππου

Οι αναστατώσεις στο παλάτι συνεχίζονται ακατάπαυστα χωρίς σταματημό σχετικά με την αναστάτωση που προκάλεσε ο Πρίγκιπας Andrew με όλα τα σκάνδαλα που έχουν βγει στην επιφάνεια όπως με τον χρηματιστή Jeffery Epstein, τα ροζ βίντεο και την κακή του συμπεριφορά.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε τα ινία στα χέρια της για να επιστρέψει και πάλι την τάξη στο βασίλειο, όπου αποφάσισε να διακόψει τον μισθό του γιου της Andrew, την απομάκρυνση του από τα ανάκτορα όπως και την αφαίρεση φωτογραφιών του από το σαλόνι τους.

Υπάρχουν έντονες αναταραχές που συσχετίζονται με τον Πρίγκιπα Andrew

Όλη αυτή η κατάσταση με το θέμα του Andrew δείχνει να έχει στιγματίσει τον Πρίγκιπα Φίλιππο αφού κυκλοφορούν φήμες πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του.

Φαίνεται πως δεν άντεξε τα όσα έχουν διαδραματιστεί και συμβεί στην οικογένεια του αφού επέλεξε να βρίσκεται στο σπίτι τους στο Sandringham για να ξεκουραστεί αντί να γιορτάσει την 72η επέτειο γάμου μαζί με την αγαπημένη του Βασίλισσα Ελισάβετ.

                                                                                           Η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο


Ακόμη κάποια δημοσιεύματα δείχνουν πως πρόσφατα ο γιος του πρίγκιπα Φίλιππου, ο πρίγκιπας Κάρολος επισκέφτηκε τον πατέρα του έτσι ώστε να τον συμβουλευτεί για τη διαχείριση του θέματος του αδερφού του Andrew και κυρίως για να δει πως είναι η υγεία του.

Μια τόση σημαντική ημέρα και να λείπει; Οι πιθανότητες να συμβαίνει κάτι με την υγεία του πρίγκιπα Φίλιππου αυξάνονται συνεχώς και ίσως οι φήμες στο τέλος να είναι αληθινές . Ωστόσο ακόμη τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή σχολιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση