ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Ο πραγματικός λόγος που έκανε τους Sussex να φύγουν από το παλάτι

Όσα αναφέρει το νέο δημοσίευμα.

newsroom must

Το θρυλικό #megxit άφησε το παγκόσμιο άναυδο, με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle, στη συνέχεια να αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής τους πίσω από τα ανάκτορα του Buckingham, που δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για το παλάτι.

Με τον Omid Scobie, συγγραφέα της βιογραφίας τους “Finding Freedom”, να περιγράφει στο νέο επίλογο, ότι ενώ οι ίδιοι είχαν σχεδιάσει προ πολλού την έξοδό τους, δεν φαντάζονταν πως το να πάρουν τελικά αυτή την απόφαση θα ήταν τόσο δύσκολο.

Όμως, τα κατάφεραν, μετά και τον ερχομό του μικρού Archie στη ζωή, πείθοντάς τους ότι τελικά χρειάζεται να υπερασπιστούν εκείνον και την οικογένειά τους, χωρίς να λογαριάζουν τις μετέπειτα συνέπειες. Καθώς μόνο στην ιδέα ότι τα tabloids θα επηρέαζαν την ψυχική του υγεία, όπως έκαναν σε εκείνους, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα παρέμεναν στα φώτα της δημοσιότητας με αυτόν τον τρόπο.

Ιδιαίτερα, όταν η αρχική συμφωνία Meghan και παλατιού ήταν ότι οι Sussex θα συνέχιζαν να υπερασπίζονται το Στέμμα, αλλά ταυτόχρονα θα είχαν την δυνατότητα να διατηρούν τις δικές τους προσωπικές συνεργασίες, κάτι που μετέπειτα απέρριψε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Με τον Scobie να περιγράφει πως «προσπάθησαν να βρουν μία συμβιβαστική λύση. Όμως αυτή θα μπορούσε να τους παρέχει την ευτυχία και την ασφάλεια που έχουν σήμερα; Πιθανώς όχι. Αυτοί οι δεσμοί με τη μοναρχία θα ήταν ακόμα δυνατοί και θα υπήρχαν συνεχώς θέματα για τις οικονομικές τους συνεργασίες και τις επαγγελματικές τους αποφάσεις».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση