ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ο Piqué μιλάει για το μίσος που δέχεται από τους θαυμαστές της Shakira

«Δεν θα τους γνωρίσεις ποτέ στην πραγματική ζωή. Είναι σαν ρομπότ»

Μαρία Σάββα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι σε σχέση με την 23χρονη Clara Chia Marti, ανοίχτηκε για τους θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας και για το μίσος που δέχεται από αυτούς, σχολιάζοντας ότι αυτό έχει αυξηθεί από τότε που χώρισαν τον Ιούνιο του 2022.

«Η πρώην σύντροφός μου είναι Λατινοαμερικανίδα», είπε σε ένα Twitch Livestream την 1η Απριλίου. «Δεν ξέρετε τι έχω λάβει από τους θαυμαστές της στα social media. Χιλιάδες βαρβαρότητες».

Όσο για το πώς τον επηρεάζει, ο Pique ανέφερε ότι τα σχόλια στα social media του αξίζουν «μηδέν» σημασία από αυτόν.

«Δεν με νοιάζει τίποτα, πραγματικά… Είναι ένα μηδενικό. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν ζωές. Πόση σημασία πρέπει να τους δώσεις; μηδέν. Δεν θα τους γνωρίσεις ποτέ στην πραγματική ζωή. Είναι σαν ρομπότ»

Η Shakira απάντησε στον Pique, με τον οποίο έχει τους γιους Milan και Sasha, την επόμενη μέρα στο Twitter. Συνοδεύοντας τα μηνύματά της με πολλές σημαίες από χώρες της Λατινικής Αμερικής, η καλλιτέχνης έγραψε στις 2 Απριλίου «Περήφανη που είμαι Λατινοαμερικανίδα».

Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα 3 Απριλίου, η ίδια είπε το τελευταίο της «αντίο» στην Βαρκελώνη, καθώς πλέον μετακομίζει μόνιμα στο Μαϊάμι με τους δύο γιους της.

Photo by @Shakira

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Shakira  |  Pique  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση