ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: shinny κολάν, ζιβάγκο και ankle boots
 

O πεθερός του Brooklyn Beckham δεν είναι αυτός που νομίζεις

Ναι, ο Nelson Peltz δεν είναι κανένας τυχαίος

H αλήθεια είναι ότι μόλις μάθαμε ότι ο Brooklyn Beckham στα 21 του αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη ου ηθοποιό Nicola Peltz μας ήρθε λίγο απότομο.

Με βαριά καρδιά ξεπεράσαμε ότι ο κούκλος Brooklyn αποφάσισε να βάλει την «κουλούρα» και αρχίσαμε αμέσως να σκεφτόμαστε τον εντυπωσιακό τους γάμου που σίγουρα θα έχει λαμπερούς καλεσμένους και θα κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτόν.

Εννοείτε ότι οι οικογένειες θα στηρίξουν τα παιδιά τους οικονομικά έτσι ώστε να διοργανώσουν τον γάμο τους, μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun λέγεται ότι ο πατέρας της Nicola, Nelson Peltz θα ξοδέψει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια για να ευχαριστήσει την κορούλα του την ημέρα του γάμου.

Και ναι, ο Nelson Peltz δεν είναι κανένας τυχαίος, φαίνεται να είναι τέσσερις φορές πιο πλούσιος από τους Beckham και σύμφωνα με το celebritynetworth ο επιχειρηματίας έχει καθαρή αξία οικονομικής ευχέρειας 1,79 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι Beckham δεν θα άφηναν τον πεθερό του Brooklyn να τα πληρώσει όλα έτσι πρόκειται να συνεισφέρουν και αυτοί για τον γάμο όπως αρμόζει.

Όπως όλα δείχνουν θα γίνουν δύο party για τον γάμο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα στη Φλόριντα.

Και αν νομίζεις ότι το θέμα «χρήματα» τελειώνει εδώ κάνεις λάθος αφού ο Nelson Peltz ως παλιά καραβάνα που είναι θα βάλει τον Brooklyn να υπογράφει προγαμιαίο συμβόλαιο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση