ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο Pete Davidson παρακαλάει την Kim να τον δεχτεί πίσω

«Έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους»

Μαρία Σάββα

Ο Pete Davidson φαίνεται να μην είναι έτοιμος να αφήσει την Kim να φύγει, μετά τον χωρισμό τους, καθώς την «παρακαλεί» να του δώσει «άλλη μια ευκαιρία».

Ο 28χρονος κωμικός επικοινώνησε με τη μητέρα της σταρ του ριάλιτι, Kris Jenner, και τις αδερφές της με την ελπίδα ότι θα τον βοηθούσαν να επιστρέψει στην σχέση που είχαν με την 41χρονη.

Μια πηγή είπε στο ΟΚ! Magazine, «Ο Pete παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Kim να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα επικοινώνησε με τη μητέρα της, Kris Jenner, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους».

«Ο Pete είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Kim. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Pete θα έβγαινε ποτέ με κάποια σαν την Kim, αλλά το έκανε. Τώρα θα προσπαθήσει να την ξανακερδίσει», πρόσθεσε η πηγή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Kim δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη συμφιλίωση καθώς η πηγή λέει ότι ήταν αυτή που χώρισε με τον Pete εξαρχής.

«Ο Pete είναι υπέροχος τύπος αλλά πολύ έντονος. Θέλει να παντρευτεί αμέσως, αλλά η Kim δεν έχει χωρίσει ακόμη πλήρως», ανέφερε στο περιοδικό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

«Αυτό που κάνει ο Pete τώρα δεν είναι καλό. Επιβεβαιώνει μόνο αυτό που ήξερε ήδη η Kim. Ο Pete πρέπει να χαλαρώσει. Η επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειάς της δεν είναι ευχάριστη – είναι απελπιστική», πρόσθεσε.

Το περιοδικό αποκάλυψε προηγουμένως ότι ο πρώην σταρ του Saturday Night Live ήθελε να κάνει τη σχέση του με την Kim ένα βήμα μπροστά καθώς ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου.

«Ο Pete ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου, να παντρευτεί και να κάνει ένα μωρό, αλλά η Kim δεν ήταν έτοιμη για κάτι τέτοιο», είπε μια πηγή στο πρακτορείο. «Η οικογένειά της τον αγαπούσε και τα παιδιά της το ίδιο, αλλά η Kim δεν ήταν τόσο σίγουρη».

«Ο Pete είναι διασκεδαστικός και ευγενικός, αλλά ήταν πολύ άπορος. Έπαθε εμμονή μαζί της, κάτι που στην αρχή είναι κολακευτικό, αλλά μπορεί να γίνει ενοχλητικό πολύ γρήγορα», σημείωσε η πηγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση