ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: shirt dress και λευκά sneakers
 

Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake και την Anna Kendrick

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

H νέα ταινία Trolls-World Tour σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί στους κινηματογράφους. Στο original version της ταινίας πρωταγωνιστές είναι ο Justin Timberlake και η Anna Kendrick δύο πολύ γνωστά αστέρια του Hollywood. Που να ήξεραν όμως ότι στην καριέρα του θα συναντούσαν το δικό μας «αστέρι» Πάνο Μουζουράκη ο οποίος θα τους έπαιρνε συνέντευξη;

Ναι, ο Πάνος Μουζουράκης στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας χαρίζει την φωνή του στον Branch και για χάρη της προώθησης της ταινίας ταξιδεύει μέχρι το Λος Άντζελες σε ρόλο δημοσιογράφου.

Ο Πάνος Μουζουράκης με το δικό του απίστευτο χιούμορ και στυλ μας χαρίζει μια απολαυστική συνέντευξη με τον Justin Timberlake και την Anna Kendrick στην οποία μιλούν για την ταινία, την μουσική της και την πόση χαρά μπορεί να προσφέρει η ταινία σε όποιον την παρακολουθήσει. Μάλιστα σε κάποια στιγμή της συνέντευξης ο Μουζουράκης τους λέει ««Με κοιτάτε σαν να περιμένετε κάτι σπουδαίο από εμένα» με την Kendrick να σχολιάζει χιουμοριστικά. «Όχι, όχι, έχουμε πολύ χαμηλές προσδοκίες».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση