ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο Obama αποκάλυψε πως φοβάται για την ασφάλεια των παιδιών του

Σε πρόσφατη συνέντευξη του.

newsroom must

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο CNN, ο Barack Obama μίλησε για την οικογένεια του, τους φόβους αλλά και την ανατροφή των δύο κορών του μαζί με την σύζυγο του, Michelle.

Ο πολιτικός είπε πως η 22χρονη Malia και η 19χρονη Sasha είναι πολύ πιο ώριμες από όσο ήταν εκείνος στην ηλικία τους, ενώ δεν έκρυψε ότι ανησυχεί πολύ για την σωματική τους ακεραιότητα όταν λαμβάνουν μέρος σε κάποια πορεία ή διαδήλωση.

«Πάντα ανησυχώ για την ασφάλειά τους. Είναι η φύση της πατρότητας. Αλλά, δεν ανησυχώ καθόλου για την κρίση τους απέναντι στο σωστό και το λάθος και στον ρόλο που διαδραματίζουν στο να γίνει αυτή η χώρα καλύτερη», είπε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

Μιλώντας για τη συμμετοχή των κορών του στα κοινά και στην προσπάθεια υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο Barack Obama δήλωσε ότι η νέα γενιά έχει καλύτερη στρατηγική από τις προηγούμενες, ενώ βρίσκει τρόπους όχι για να ενσωματωθεί στο σύστημα, αλλά για να το αλλάξει.

«Δεν τους νοιάζει απλώς να ακουστούν. Τους νοιάζει να κάνουν δουλειά».

Στη συζήτησή του με τον δημοσιογράφο, ο Barack Obama αποκάλυψε ότι οι κόρες του τού έχουν εξηγήσει ακόμα και πώς αντιλαμβάνονται τα άτομα τα οποία υπερβάλλουν ή ξεπερνούν τα άκρα και διαφωνούν με όσα εκείνες λένε.

«Δεν περιμένουμε όλοι να είναι τέλειοι, ούτε πολιτικά ορθοί διαρκώς. Αλλά θα καταγγείλουμε εκείνον που θα φερθεί βίαια και θα βάλλεται κατά της ανθρωπότητας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση