ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μιλά για τον χωρισμό του και αποκαλύπτει πως πέρασε κατάθλιψη

''Πέρασα κατάθλιψη – Ζορίστηκα. Πηγαίνω σε γιατρό, δεν έχω ταμπού''

newsroom must

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μίλησε πρόσφατα στο “On a Mission” και στον Ζανέττο Λουκά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στον χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και στην δύσκολη περίοδο που έζησε το τελευταίο διάστημα.

Αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του και τα παιδιά του, ο πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε: "“Κάθε χωρισμός έχει τις δυσκολίες του. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στη μέση δύο παιδιά… Για αυτό το λόγο αποφάσισα να σωπάσω. Κάθε άνθρωπος το χωρισμό του, τον χωρισμό τον περνά δύσκολα. Σημασία έχει η επόμενη ημέρα και αυτό που πιστεύω αν ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το μυαλό του, μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει περιέργεια να μάθει τι έγινε με την Κωνσταντίνα, αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθά σε κάτι.

Τα παιδιά παρά να βλέπουν δυο γονείς που δεν είναι ευτυχισμένοι και να το εισπράττουν καθημερινά και να μην είναι χαρούμενα και να εισπράττουν ένταση, είναι καλύτερα. Θεωρώ ότι σημαντικό είναι να βλέπουν τους γονείς τους χαρούμενους, χωρίς να σημαίνει ότι τσακωνόμαστε μπροστά τους, αλλά τα παιδιά εισπράττουν τα πάντα. Αφιερώνω ποιοτικό χρόνο μαζί τους και ας μην είναι σε καθημερινό επίπεδο.

Το βράδυ και το ξύπνημα το πρωί είναι πιο δύσκολο γιατί μου λείπουν και είναι πιο έντονη η απουσία των παιδιών. Για εμένα με ενοχλούσε το πρώι που ξυπνούσα, ειδικά με το μικρό που είναι 17 μηνών που ξυπνούσαμε μαζί γύρω στις 6. Ξυπνούσαμε μαζί, έκανα γυμναστική και έπαιζε στο πάρκο, αυτό μου έλειψε στις αρχές και το βράδυ που τα έβαζα για ύπνο. Σίγουρα μου στοιχίζει αλλά στην πορεία το συνηθίζεις".

Έπειτα, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μιλώντας για την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, είπε: “Η επόμενη ημέρα μετά το τέλος του ποδοσφαίρου με βρήκα στην προπονητική. Δεν θα σου κρύψω, ότι αν και τώρα το συνηδειτοποιώ ότι πέρασε κατάθλιψη για λίγο καιρό. Το δύσκολο είναι να βρεις το επόμενο σου πάθος. Ζεις για αυτό το πράγμα και πρέπει να βρεις το επόμενο σου βήμα. Ζορίστηκα να βρω τα πράγματα που με γεμίζουν τόσο πολύ όσο το ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι καλύτερα και νομίζω τα βρήκα.

Εγώ δεν έχω ταμπού να μιλήσω για την κατάθλιψη. Πρώτα από όλα είναι η αποδοχή. Εγώ άργησα να το συνηδειτοποιήσω, δεν πήγα σε γιατρό αλλά θα το έκανα. Τώρα πηγαίνω σε γιατρό για να νιώσω καλύτερα και να περάσω στο επόμενο βήμα.”

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση