ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Knit φόρεμα με 3D floral λεπτομέρειες και άρβυλα
 

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου»

H νέα δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά που προκάλεσε αντιδράσεις

Παρακολουθώντας τις κατά καιρούς αναρτήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο γνωστός αθλητής λέει πάντα ό,τι σκέφτεται... αδιαφορώντας για την κριτική που ενδεχομένως να δεχτεί για τις δηλώσεις του. Πρόσφατο παράδειγμα, η άποψή του σχετικά με τους μισθούς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα από ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε «Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου».

Το εν λόγω tweet έγινε γρήγορα viral και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να το απαντήσουν, με ενδεικτικό παράδειγμα μια ακόλουθο του τενίστα να τονίζει «Οι διασημότητες δεν πρέπει να δίνουν συμβουλές στους καθημερινούς ανθρώπους. Είστε τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα του τι περνάμε σε καθημερινή βάση. Νομίζεις ότι έχουν όλοι την πολυτέλεια να εγκαταλείπουν δουλειά που δεν τους αρέσει; Αυτή είναι η πραγματικότητά μας» και έναν άλλο χρήστη να αναφέρει πως ο Στέφανος λόγω της ηλικίας του δεν είναι σε θέση να μιλά έτσι, καθώς μέχρι στιγμής δεν είχε την ανάγκη να κάνει πολλές δουλειές ταυτοχρόνως ώστε να βγάλει τα προς το ζην.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση