ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λεοπάρ κολάν, vintage sweatshirt και sneakers
 

Ο λόγος που ο πρίγκιπας William δεν φοράει την βέρα του

Η απόφαση φαίνεται να βρίσκει σύμφωνη ολόκληρη την βασιλική οικογένεια

newsroom must

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να ακούμε καθημερινά λεπτομέρειες για την ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ωστόσο οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε προσέξει μέχρι σήμερα πως ο πρίγκιπας William δεν φοράει την βέρα του.

Όσο περίεργο λοιπόν και αν μάς ακούγεται, ο πρίγκιπας συνειδητά δεν φοράει την βέρα του... και αυτό εξαιτίας του ότι δεν είναι φαν των αξεσουάρ. Όπως αναφέρουν πηγές από το κοντινό του περιβάλλον στον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας "ποτέ του δεν φόρεσε κάποιο κόσμημα. Είναι θέμα προσωπικών προτιμήσεων".

Αν αναρωτιέστε πώς αντέδρασε η βασίλισσα στην εν λόγω απόφαση του πρίγκιπα, να σας πούμε πως μάλλον καλά αφού στην πραγματικότητα και παρατηρώντας την ιστορία των μελών της οικογένειας, αποδεικνύεται ότι είναι μια κοινή απόφαση στη βασιλική οικογένεια με τον παππού του William, τον πρίγκιπα Φίλιππο, να έχει επιλέξει να μη φορέσει βέρα.

Αντίθετα όμως με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο πρίγκιπας Harry φοράει κανονικά την βέρα του και σπάει ακόμη μια royal "παράδοση".


O πρίγκιπας William είναι παντρεμένος με την Kate Middleton από το 2011 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση