ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ο λόγος που ο Chadwick Boseman δεν μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο

O χαμός του Chadwick Boseman συγκλόνισε τον χώρο του θεάματος

O χαμός του Chadwick Boseman συγκλόνισε τον χώρο του θεάματος και ολόκληρο τον κόσμο αφού μόλις στα 43 του χρόνια έφυγε από την ζωή μετά από 4ετή μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο του ως Black Panther και ήταν ο πρώτος και μοναδικός μαύρος super ήρωας πάλευε με τον καρκίνο σιωπηλά χωρίς κανένας να γνωρίζει τίποτα. Μάλιστα το «αφεντικό» της Marvel δήλωσε ότι έμαθε για την κατάσταση της υγείας του την ημέρα που έφυγε από την ζωή.

Παράλληλα με την δική του μάχη λοιπόν συνέχιζε να εργάζεται και να δημιουργεί όχι μόνος την μεγάλη οθόνη αλλά και στην μικρή κυρίως στο Netflix όπου είχε ένα από τους βασικούς ρόλους στην ταινία «Da 5 Bloods».

Οι μόνοι που γνώριζαν για την κατάστασή του ήταν μια πολύ μικρή ομάδα από το στενό του φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Ο ατζέντης τους αποκάλυψε τον λόγο που ο ηθοποιός δεν μίλησε για την υγεία του και αυτό κυρίως οφείλεται στην μητέρα του. «Τον δίδαξε να μην αναστατώνει τους άλλους με τα προβλήματα του. Επίσης, ο ίδιος ένιωθε ότι οι άνθρωποι στο σινεμά είναι πάρα πολύ εξωστρεφείς και ο ίδιος ήταν ένας πολύ εσωστρεφής άνθρωπος»

Ο ίδιος μίλησε και για την νέα ταινία του Netflix και τελευταία του Chadwick Boseman με τίτλο «Ma Rainey’s Black Bottom» στην οποία ο ηθοποιός όπως αναφέρει υπέφερε από πολύ δυνατούς πόνους παρόλα αυτά συνέχισε με την παραγωγή αφού ήταν πολύ ενθουσιασμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση