ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Ο λόγος που η Ashley Graham έκρυβε την εγκυμοσύνη της

Ποιος ο λόγος να κάνει κάτι τέτοιο;

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως η Ashley Graham είναι από τις λίγες διάσημες γυναίκες που επέλεξαν να δείξουν άφοβα την εγκυμοσύνη τους στα social media. Και ενώ είχαμε στο μυαλό μας πως η σταρ το αποκάλυψε από την αρχή, τελικά η ίδια το κράτησε κρυφό για τέσσερις ολόκληρους μήνες... για να φωτογραφηθεί για καμπάνια εσωρούχων! Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη ανάρτησή της, η Ashley προσπάθησε να κρύψει τα κιλά της εγκυμοσύνης της κατά την διάρκεια φωτογράφισης. Αναφερόμενη στο γεγονός, η Ashley ανέφερε στην Vogue πως κατά την διάρκεια εκείνης της περιόδου είχε βοήθεια από τις διάσημες φίλες της, Serena Williams, Kim Kardashian και Amy Schumer. «Υπάρχει αυτή η αλληλεγγύη. Και υπάρχει και μια μυστική κοινωνία που δεν γνώριζα. Έκρυβα την εγκυμοσύνη μου μέχρι τον 4ο μήνα. Πάντα είχα τον έλεγχο του σώματός μου και ενώ όλοι προσπαθούσαν να μου πουν τι θα κάνω, πήρα τον απόλυτο έλεγχο. Και είχα και τη ζωή μέσα μου να μου λέει: “αυτό το σώμα είναι δικό μου” κι εγώ έπρεπε να υποκύψω».

 
 
 
View this post on Instagram

Try hiding you’re 4 months pregnant on a lingerie shoot wearing my @additionelle collection which is now available on @zalando!

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση