ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ecru denim παντελόνι, πουκάμισο και γόβες
 

Ο λόγος που δημοσιογράφοι ζητούν συγγνώμη στην Beyoncé

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως ουκ ολίγες φορές έχουμε δει δημοσιογράφους να ξεπερνούν κάθε όριο και να προσβάλουν ανθρώπους, αδιαφορώντας για τα αισθήματά τους. Και στο σημείο αυτό, μπορείτε να μου πείτε πως καλά κάνουν - εφόσον τα άτομα αυτά είναι διάσημα και από μόνα τους εκθέτουν την ζωή τους. Η κριτική όμως, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από την προσβολή... και κυρίως όταν το θύμα είναι ένα 7χρονο κοριτσάκι - ανεξαρτήτως του αν είναι διάσημο ή όχι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πρόσφατα, δύο δημοσιογράφοι (ένας από το περιοδικό Harper και ένας άλλος από την Vanity Fair) βλέποντας στο Twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Beyoncé με την κόρη της,Blue Ivy Carter, σχολίασαν πως δυστυχώς η μικρή έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα της και αυτό είναι λυπητερό, ενώ μια άλλη δημοσιογράφος τόνισε πώς δύσκολα θα αποφύγει την πλαστική επέμβαση - όπως η Kylie Jenner. Ω, ναι καλά διαβάσατε!


H φωτογραφία την οποία οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν αρνητικά
Photo credits: Twitter/ @theestallion

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια των δύο δημοσιογράφων δεν έμειναν παραγκωνισμένα και ξαφνικά βρέθηκαν στο επίκεντρο πολλών media. Μετά από την έκταση που πήρε το θέμα, οι δυό τους ζήτησαν συγγνώμη για την έντονη κριτική που έκαναν δημοσίως στην 7χρονη κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, ενώ στην συνέχεια διέγραψαν τα άσχημα σχόλια που έκαναν.

Και στο σημείο αυτό εμείς αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν δύο ανθρώποι -μορφωμένοι και ταλαντούχοι- να έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο και τόση κακία μέσα τους. Φυσικά και έχουν το δικαίωμα να μην συμπαθούν τους γονείς της μικρής, αλλά γιατί να επιτεθούν -και χωρίς κανένα λόγο- σε ένα εφτάχρονο παιδί που διαμορφώνει τον χαρακτήρα του; Όσο και αν αναρωτηθούμε, δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Θα καταλήξουμε απλώς σε αυτό: πριν πούμε το οτιδήποτε, καλό είναι να σκεφτόμαστε. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση