ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ μπλουζάκι, σατέν midi φούστα και sneakers
 

Ο Λευκος Οίκος και η Melania στην πιο γιορτινή εκδοχή τους

Όλα είναι έτοιμα...

«Το Αμερικανικό Πνεύμα» φαίνεται ότι ζει ο Λευκός Οίκος με πρωταγωνίστρια την πρώτη κυρία της Αμερικής Melania Trump ντυμένη στα άσπρα σε συνδυασμό με λευκές γόβες, όπου μέσα από το βίντεο μας παρουσιάζει το τελικό Χριστουγεννιάτικο αποτέλεσμα.

Οι εθελοντές μαζευτήκαν στον Λευκό Οίκο για να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο όπως κάνουν κάθε χρονιά, όλοι δουλεύουν πυρετωδώς με αγάπη για να διακοσμήσουν και φέτος το σπίτι. Δεν ξέχασε όμως να τους ευχαριστήσει σε προσωπική της ανάρτηση στο Twitter δείχνοντάς έτσι και αυτή την εκτίμηση της προς όλα τα άτομα που εργαστήκαν επί αρκετούς μήνες.

Η Melania ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter «Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων».

Μέσα σε ένα λεπτό παρουσιάζει τον Λευκό Οίκο γεμάτο λάμψη, φωτισμένο στα λευκά μέσα από το τεχνητό χιόνι, τα λαμπάκια είναι περικυκλωμένα παντού και όλα μοιάζουν να είναι σαν παραμύθι. Τα δέντρα είναι φωτισμένα και διακοσμημένα με χρυσά, κόκκινα, μπλε, πράσινα και ασημένια στολίδια .

Ένα στολίδι γραφεί την λέξη «Be Best» μία πρωτοβουλία που θα ήθελε να εφαρμόσει η πρώτη κυρία. Αστέρια στολίζουν το ταβάνι ενώ η αμερικάνικη σημαία κυματίζεται σε κάθε γωνία του σπιτιού.  Χαρακτηριστικό σημείο είναι η εστίαση της κάμερας προς την μικρογραφία του Λευκού Οίκου που αποτελείται από μπισκότο.

Καθώς ελέγχει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αν είναι όλα σωστά διακοσμημένα σταματάει για μια στιγμή στο στολισμένο τζάκι με τα κόκκινα και ροζ τριαντάφυλλα στο τζάκι. Φαίνεται αρκετά χαρούμενη στο βίντεο αφού όλα είναι στην εντέλεια και έτοιμα για τα φετινά Χριστούγεννα.


CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση