ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κολάν, cozy κάλτσες, hoodie και στέκα στα μαλλιά
 

«Ο Kobe Bryant πέθανε και μαζί πέθανε και ένα κομμάτι από εμένα»

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Jordan

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης έγινε η τελετή μνήμης του Kobe Bryant και της κόρης του Gigi στο κατάμεστο στάδιο των Lakers.
Μεταξύ άλλων για τον θρύλο του NBA μίλησε και ο Michael Jordan o οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Ο Kobe όπως ανέφερε ήταν ο μικρός του αδελφός.

Ευχαρίστησε την γυναίκα του Kobe, Vanessa, για την ευκαιρία να μιλήσει. «Ήμουν ο μεγάλος αδελφός του. Ήταν ένα παιδί με τρομερό πάθος. Αν αγαπάς κάτι, πηγαίνεις στα άκρα για να καταλάβεις.» δήλωσε ο πρώην Άσος του ΝΒΑ.

Στην συνέχεια διαβεβαίωσε την Vanessa ότι πρόκειται να σταθεί δίπλα σε αυτήν και τα παιδιά της. «Ο Kobe Bryant πέθανε και μαζί πέθανε και ένα κομμάτι από εμένα, από εμάς. Σας υπόσχομαι ότι από εδώ και πέρα θα ζω με τις αναμνήσεις του μικρού μου αδελφού. Αναπαύσου εν ειρήνη»

Δείτε το βίντεο με τον Michael Jordan:

Στην σκηνή ανέβηκαν και οι Beyonce, Alicia Keys και Christina Aguilera για να τιμήσουν την μνήμη των δύο ερμηνεύοντας τραγούδια όπως το «Halo» το «Moonlight Sonata» και το «Ave Maria» προκαλώντας συγκινήσει στο πλήθος και φορτίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση