ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Ο Κάρολος και η Καμίλα ήταν η αιτία που η Diana δεν ήθελε να φοράει Chanel

Ποιός ήταν ο λόγος;

O Κάρολος δεν σταμάτησε στιγμή να αγαπάει την νυν σύζυγό του Καμίλα και αυτό το γνώριζε και το ένιωθε η πριγκίπισσα Diana. Ήταν κάτι που της πλήγωνε την καρδιά όσο και να προσπαθούσε να σταθεί στο ύψος της.

Πώς όμως το διαζύγιό της την έκανε να μην θέλει να φοράει τίποτα από τον οίκο Chanel; Η Diana ήταν γνωστή για το γούστο και της iconic εμφανίσεις της φορώντας δημιουργίες από πολύ γνωστούς οίκους και brands.

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar Αυστραλίας ο designer Jayson Brundson εξήγησε τον λόγο που η Diana μετά το διαζύγιό της δεν μπορούσε να φορέσει Chanel με το λογότυπο του double C.

Ο ίδιος ανέφερε ότι επέλεγαν ρούχα για ένα ταξίδι στην Αυστραλία «Αφού ο Joh Bailey τελείωσε με τα μαλλιά της, έπρεπε να ετοιμαστεί για μια επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο και είπε ότι πρόκειται να φορέσει ένα εκρού ταγιέρ του οίκου Versace. Επρόκειτο για ένα πολύ στενό σακάκι και μια pencil φούστα και είπε ότι δεν ήξερε με τι αξεσουάρ να το συνδυάσει. Βγήκε κρατώντας πολλά παπούτσια και τσάντες, τα οποία απλά τα άφησε πάνω στον καναπέ. Και μετά είπε 'Τι λες;', οπότε ξεκίνησα να τα κοιτάω και βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel και είπε 'Αυτά θα δείχνουν πολύ όμορφα με το ταγιέρ Versace'. Εκείνη είπε ' Όχι, δεν μπορώ να φορέσω το double C logo'. Τη ρώτησα γιατί και εκείνη είπε ότι της θύμιζε την Καμίλα και τον Κάρολο. 'Εφταιγε το timing. Ήταν μετά το διαζύγιο»

Η Diana και ο Κάρολος χώρισαν το 1992 όταν εκείνη ανακάλυψε την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της με την Καμίλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κάρολος  |  Καμίλα  |  Chanel  |  Diana  |  ρούχα  |  εμφάνιση  | 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση