ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Ο πρίγκιπας Κάρολος διακόπτει την επικοινωνία με τους Harry και Meghan

Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα τους.

newsroom must

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Harry σχετικά με την κακή ανατροφή του πρίγκιπα Καρόλου και παρότι ήρθε στον κόσμο η μικρή τους κόρη, Lilibet - Diana, ο πατέρας του Δούκα αγνοεί τα τηλεφωνήματα του γιου του και της Meghan, προφανώς διότι έχει νιώσει εκτεθιμένος μετά τις σοβαρές δηλώσεις του Harry.

 Σύμφωνα με τον δάσκαλο φωνητικής της Diana, Stewart Pearce, που μίλησε στο Us Weekly το ζευγάρι απομακρύνθηκε από τη βασιλική οικογένεια όταν είδε την έλλειψη υποστήριξης από "τους άντρες με τα γκρι κοστούμια”, δηλαδή τους υπαλλήλους του Παλατιού, αλλά και το γεγονός ότι ο Κάρολος δεν τους μιλούσε.

"Ο Κάρολος είναι γνωστό ότι απομακρύνεται από βαριά συναισθηματικές καταστάσεις αφού είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και προτιμά να αφήνει να δυνατά συναισθήματα να περάσουν πριν απαντήσει”, δήλωσε ο Pearce.

O Harry είχε αποκαλύψει τόσο στη συνέντευξή του στην Oprah όσο και στο podcast του Dax Shepard ότι ο πατέρας του είχε σταματήσει να απαντά στα τηλεφωνήματά του λίγο μετά την ανακοίνωση ότι αποχωρεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά και τη δήλωση ότι θέλει να σπάσει "τον κύκλο του πόνου”.

"Νομίζω ότι ο Κάρολος είναι συντετριμμένος με κάποια από τα πράγματα που είπε ο Harry” είχε πει ένας φίλος του πρίγκιπα στο Vanity Fair και εξήγησε ότι "είναι τόσο ευγενικός άνθρωπος και αφοσιωμένος πατέρας. Γνωρίζοντάς τον ξέρω ότι δεν θα έχει χαρεί με ό,τι συμβαίνει μέσα στην οικογένεια. Αλλά θα θελήσει να ζητήσει μια συμφιλίωση. Δεν είναι εκδικητικός καθόλου, θέλει να τα βρει με τον Harry”.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex μετά τον ερχομό της κόρης τους έχουν εστιάσει στη νέα οικογένεια που έχουν φτιάξει στη Καλιφόρνια και σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού "αυτό το μωρό παγιώνει το γεγονός ότι ριζώνουν εδώ στην Αμερική”.

Φυσικά δεν ξεχνούν, όμως, την οικογένεια του Harry και φυσικά τη βασίλισσα, που μετά τον θάνατο της Diana, ήταν μια μητρική φιγούρα για τον Harry. Το όνομα Lilibet που έδωσαν στην κόρη της δείχνει το δέσιμο του με τη βασίλισσα αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να 'αποχώρησε' από τη βασιλική οικογένεια αλλά δεν θέλει να αποχωρήσει και από τους δεσμούς που έχει με τους στενούς συγγενείς του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
κάρολος  |  harry  |  megham  |  royals  |  παλάτι  |  επαφές

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση