ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο Kanye West ψήφισε τον εαυτό του

Γιατί έπρεπε να γράψει το όνομά του στο ψηφοδέλτιο;

newsroom must

Τι και αν η ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου στην Αμερική εξελίσσεται σε θρίλερ με τους δύο υποψήφιους να δίνουν μια μάχη στήθος με στήθος ο Kanye West επιμένει ότι εκείνος πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος.

Ο ίδιος νωρίτερα φέτος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και μετά ακολούθησε ένας μικρός χαμός με τον Kanye να περνάει ένα διπολικό επεισόδιο κατηγορώντας τόσο την Kim Kardashian όσο και την πεθερά του, αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγός του και ο ίδιος σκέφτονταν την έκτρωση της North και την οικογένεια να τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ενώσω οι Αμερικανοί σχημάτιζαν ουρές έξω από τα εκλογικά κέντρα για να ψηφίσουν ο Kanye δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter βίντεο με το οποίο έδειχνε το ψηφοδέλτιό του. «Η πρώτη ψήφος της ζωής μου. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε. Προσευχόμαστε για κάθε ηγέτη που υπηρετεί στον κόσμο» έγραψε συνέχισε «Συνεχίστε να πιστεύετε στον Kanye

Στο ψηφοδέλτιό του φαίνεται ότι έγραψε το δικό του όνομα αφού συμφωνάμε τους New York Times μπορεί να κατέθεσε υποψηφιότητα αργά ωστόσο δεν κατάφερε να εγγραφεί το όνομά του στο ψηφοδέλτιο του Γουαόμινγκ όπου και ψηφίζει ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση